reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(
Wiele z nas ja tez .Glowa do góry to wcale nie musi wróżyc nic złego.

reklama
Hej Dziewczyny.
Za wszystkie bardzo trzymam kciuki żeby każda z was w tym roku zobaczyła 2 kreseczki i swojego maluszka na ekranie.
Pamiętajcie że na każdego walczącego czeka upragniona nagroda. Ważna jest tylko sila i determinacja w tej smutnej walce.
U mnie względnie ok. Brzuszek już duży a maluszek skacze czasami aż tak jak by zaraz miał pepkiem wyskoczyć. Ja mam termin na 25.11 więc przede mną tygodnie przygotowań i oczekiwania i największych przyrostow masy.
Dzień dobry Dziewczynki [emoji274][emoji274][emoji274]
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110]
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)

Czy ktoras z Was miala lub miala proponowany wlew domaciczny z osocza przed transferem?
Mozecie cos o tym powiedziec?
Tak, ja miałam przy ostatnim transferze. Od strony technicznej...wlew miałam 2 dni przed transferem, na dwie godziny przed wlewem masz pobieraną krew, którą przygotowują później do samego wlewu. Na pobranie musisz być na czczo. Po 2h masz wlew, nic nie czułam, chwilę po samym wlewie leżałam na fotelu. Przez kolejne 2 dni miałam mała plamki krwi na wkładce, to podobno normalne. Transfer nieudany. Pytaj jeśli o czymś zapomniałam/ jest niejasne.

Dzień dobry Dziewczynki 🌞🌞🌞
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości ✊✊✊
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
Kobito jak ty to spamietujesz ;)))
Miałam mieć transfer w sobotę 5.09 ale pomimo przyjmowania estrofem i przygotowania do crio dostałam okres ponownie po 10 dniach. Chyba się całkiem rozregulowałam po tym pustym jaju. Niewiem teraz co robić mam metlik w głowie czy ponownie próbować czy czekać do kolejnego cyklu🤔.
Miałam robione usg u dwóch różnych lekarzy i wszystko było ok, zielone światło a tu jak zawsze wyszło na odwrót.

Dziewczynki ja już wariuje przed transferem. Dzisiaj byłam na wymazie na COVID.
strasznie się stresuje. Mam tyle leków ze naprawdę gubię się co kiedy i jak przyjmować.
Estrofem luteina encorton metformina acard duphaston euthyrox I jeszcze heparyna, nospa i relanium dojdzie
Ale to wszystko nic, żeby tylko się udało ❤❤❤

Dzień dobry Dziewczynki [emoji274][emoji274][emoji274]
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110]
Szczerze to jakoś jeszcze to do mnie nie dociera [emoji85] mój mąż chyba bardziej wszystko przeżywa niż ja. Ja zawsze do takich rzeczy podchodzę na zasadzie-co ma być to będzie-nie mam na to wpływu i nie zagraża to mojemu życiu więc muszę to po prostu przejsc. Wiara, że się uda jest ogromna więc mam nadzieję, że wrzesień będzie nasz[emoji123][emoji2956]

reklama
Od mam soboty plamienie , jest dziś dużo lepiej ale nadal jest ;( robiłam dziś betę i rośnie prawidłowo w sobotę 7747 dziś 13900 😊 dziś idę do lekarza 😱 dziewczyny które miały takie plamienia długo wam się to utrzymywało? Myślicie ze lekarz coś tam mi powie jak zrobi usg , skąd to plamienie ?

Do góry