Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mam niechęć do jedzenia a największą niestety do warzyw i nabiału poza tym nie dopinam się już w jeansy i mam kłopot z przemiana materii. dziś 10 + 2 tydzień.Dzień dobry Dziewczynki
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam
Kobito jak ty to spamietujesz ))
Miałam mieć transfer w sobotę 5.09 ale pomimo przyjmowania estrofem i przygotowania do crio dostałam okres ponownie po 10 dniach. Chyba się całkiem rozregulowałam po tym pustym jaju. Niewiem teraz co robić mam metlik w głowie czy ponownie próbować czy czekać do kolejnego cyklu.
Miałam robione usg u dwóch różnych lekarzy i wszystko było ok, zielone światło a tu jak zawsze wyszło na odwrót.
Stresujący, a za jakies parę dni może się okazać jednym z najpiękniejszychGameta łódź. No kolejny stresujący dzien eh.
Piękna betaDziewczyny, jestem po 1 becie. 11 dpt wynik 459,1. Progesteron 60, Estradiol 1244. Co sądzicie?
Dziewczyny, pojawiło się u mnie lekkie jasnoróżowe plamienie.. Jestem przerażona... Czy któraś z Was tak miała??