reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Dziewczynki 🌞🌞🌞
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości ✊✊✊
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)
Juz ostatnie sprawdzenie dzis
12dpt172.80
14dpt400.90
juz nie sprawdzam bo zawału dostanę.
Kiedy iść na usg?

reklama
Od mam soboty plamienie , jest dziś dużo lepiej ale nadal jest ;( robiłam dziś betę i rośnie prawidłowo w sobotę 7747 dziś 13900 😊 dziś idę do lekarza 😱 dziewczyny które miały takie plamienia długo wam się to utrzymywało? Myślicie ze lekarz coś tam mi powie jak zrobi usg , skąd to plamienie ?
U mnie W USG lekarze niczego nie znaleźli. Plamienie utrzymywało się kilka tygodni tak od 5 tc do 11 tc.
Brawo, że wytrzymałaś i zostałaś w domku. Powodzenia na wizycie.

Nudności popołudniu i wieczorem, senność i piersi mnie bolą, ale wszystko do wytrzymania :) Nie mogę się skoncentrować na pracy, cieszę się, że pracuję zdalnie, bo nikomu nie muszę się tłumaczyć, za parę dni idę na 2 tygodnie urlopu, nie mogę się doczekać :) no i oczywiście boję się usg, wizyta w piątek to będzie 8 tydzień, u Ciebie 10 września to już chyba 10-11 tydzień ?
10 tydzień będzie wtedy - im bliżej końca 12 tygodnia tym bardziej się stresuje a tu jeszcze te nieszczęsne zaparcia wiec nie wiem czy brzuch boli mnie z tego czy coś złego się dzieje ehhh a tu jeszcze tyle dni🥺

Dzień dobry Dziewczynki 🌞🌞🌞
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości ✊✊✊
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)

Piękny wpis 😁
Z tym samopoczucie to różnie bywa, raz lepiej raz gorzej. Zawroty głowy, bóle brzuszka i mdłości, tak, wygląda u mnie.
Jutro wizyta na 10 i mam nadzieję że dowiem się więcej i troszkę się uspokoję, póki co jad ena meliskach 😉

Ostatnia edycja:
Witam ☺️
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺

Witam ☺️
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺
O widzę że mam na jutro koleżankę do towarzystwa🙂o której masz transwer? Też się boję i Ty Kochana wiesz czego się spodziewać a dla mnie to podróż w nieznane. Nie wiem czego się spodziewać a do tego nie wiem co z moimi zarodkami 😪ale musimy wierzyć że będzie dobrze🙂💓😍💪✊

reklama
Do góry