reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Dziewczynki 🌞🌞🌞
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości ✊✊✊
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)
Juz ostatnie sprawdzenie dzis
12dpt172.80
14dpt400.90
juz nie sprawdzam bo zawału dostanę.
Kiedy iść na usg?

reklama
Od mam soboty plamienie , jest dziś dużo lepiej ale nadal jest ;( robiłam dziś betę i rośnie prawidłowo w sobotę 7747 dziś 13900 😊 dziś idę do lekarza 😱 dziewczyny które miały takie plamienia długo wam się to utrzymywało? Myślicie ze lekarz coś tam mi powie jak zrobi usg , skąd to plamienie ?
U mnie W USG lekarze niczego nie znaleźli. Plamienie utrzymywało się kilka tygodni tak od 5 tc do 11 tc.
Brawo, że wytrzymałaś i zostałaś w domku. Powodzenia na wizycie.

Nudności popołudniu i wieczorem, senność i piersi mnie bolą, ale wszystko do wytrzymania :) Nie mogę się skoncentrować na pracy, cieszę się, że pracuję zdalnie, bo nikomu nie muszę się tłumaczyć, za parę dni idę na 2 tygodnie urlopu, nie mogę się doczekać :) no i oczywiście boję się usg, wizyta w piątek to będzie 8 tydzień, u Ciebie 10 września to już chyba 10-11 tydzień ?
10 tydzień będzie wtedy - im bliżej końca 12 tygodnia tym bardziej się stresuje a tu jeszcze te nieszczęsne zaparcia wiec nie wiem czy brzuch boli mnie z tego czy coś złego się dzieje ehhh a tu jeszcze tyle dni🥺

Dzień dobry Dziewczynki 🌞🌞🌞
czy ktoś dziś testuje? @Alkalalka82 powtarzasz jeszcze betę? Jakby co trzymam kciuki za dobre wiadomości ✊✊✊
@Waleczna36 @Karo20 @Linaaa zbliżają się Wasze pierwsze usg, jak się czujecie?
@Czarna1985 @KarolinaJ79 @Mirka30 @Margoolcia @anett96 @klaudiaanita @sksk jak u Was, macie jakieś objawy? @Mirka30 @KarolinaJ79 kiedy następne wizyty? @bazylia128 co u Ciebie?
@Ananasowa93 jak samopoczucie przed transferem? @Tolka20 u Ciebie też zbliża się transfer?
@kolor nadzieji Ty też już chyba szykujesz się do transferu?
@Brakujemiwiary Ty też już za chwilę chyba zaczynasz?
@Camilleka jak Twoje samopoczucie po takiej przerwie?
@pauli890 Ty też już niedługo będziesz działać, jak u Ciebie?
@cikulinka @Natsnats @anula88 @Kasiekt @olinka321 @Riddikulus jak u Was Dziewczyny? Jakie plany?
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy wracasz do walki?
@Evela.6 za chwile startujesz, jak forma?
@Martaem1983 jak się czujesz?
@fredka84 strasznie tu Ciebie brakuje, wszystkie jesteśmy ciekawe co słychać?
@Pchełka216 a u Ciebie co tam słychać?
@Murawa jak u Ciebie? Planujesz coś dalej?
@Kiwibanan @s.ols3404 @Aaaanna jak u Was dziewczyny? Na kiedy macie terminy?
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)

Piękny wpis 😁
Z tym samopoczucie to różnie bywa, raz lepiej raz gorzej. Zawroty głowy, bóle brzuszka i mdłości, tak, wygląda u mnie.
Jutro wizyta na 10 i mam nadzieję że dowiem się więcej i troszkę się uspokoję, póki co jad ena meliskach 😉

Ostatnia edycja:
Witam ☺️
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺

Witam ☺️
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺
O widzę że mam na jutro koleżankę do towarzystwa🙂o której masz transwer? Też się boję i Ty Kochana wiesz czego się spodziewać a dla mnie to podróż w nieznane. Nie wiem czego się spodziewać a do tego nie wiem co z moimi zarodkami 😪ale musimy wierzyć że będzie dobrze🙂💓😍💪✊

reklama
Do góry