reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
u nas pomału
Po laparoskopii jesteśmy
Wyszły niedrożne jajowody i endometrioza
Teraz leki przez 4 miesiące i w październiku albo kolejna laparo albo leki stymulujące i staramy się o brzdąca 🤗😍
Głupio to mówić, ale fajnie, że coś wyszło, jest z czym walczyć. Macie już wybraną klinikę czy to będzie najpierw naturalnie?

Dziewczyny mam gonal f na zbyciu wazny do pazdziernika
IMG_20200616_071547.jpg

Dziewczyny a ja mam dziś takie wahania nastroju że chyba sama że sobą oszaleje!! Rano byłam bliska rozpaczy, potem euforii, potem znów smutny a teraz sama nie wiem... Próbowałam zająć się pracami domowymi i ogrodem ale to na chwilę mi pomaga.. Zastanawiam się czy to przez odstawianie leków może? Czy to emocje jednak po czasie wychodzą? Normalnie nie mogę znalezc sobie miejsca 😐😐😶😶

Dziewczyny a ja mam dziś takie wahania nastroju że chyba sama że sobą oszaleje!! Rano byłam bliska rozpaczy, potem euforii, potem znów smutny a teraz sama nie wiem... Próbowałam zająć się pracami domowymi i ogrodem ale to na chwilę mi pomaga.. Zastanawiam się czy to przez odstawianie leków może? Czy to emocje jednak po czasie wychodzą? Normalnie nie mogę znalezc sobie miejsca 😐😐😶😶
tak. hormony jak schodzą to się szaleje:)

u nas pomału
Po laparoskopii jesteśmy
Wyszły niedrożne jajowody i endometrioza
Teraz leki przez 4 miesiące i w październiku albo kolejna laparo albo leki stymulujące i staramy się o brzdąca 🤗😍
A miałaś może robione wcześniej hsg ? bo ono bardzo często je udrażnia. Mi po laparoskopii wyszły dwa niedrożne, ale profesor który mi to robił zaproponował hsg , bo to inny sposób badania jajowodów . Laparoskopię miałam w grudniu a hsg w walentynki i udało się udrożnić jeden, w tym samym cyklu zaszłam w ciążę. Jeśli nie miałaś to może warto spróbować.

reklama
Do góry