Frania1111
Zaciekawiona BB
Miałam te szczepionki... Wg mniee nic nie pomoglo ale Tobie może pomogą. Jeśli mogę zapytać... W jakiej klinice się leczysz?z tym okradaniem banku to każdej by się przydało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam te szczepionki... Wg mniee nic nie pomoglo ale Tobie może pomogą. Jeśli mogę zapytać... W jakiej klinice się leczysz?z tym okradaniem banku to każdej by się przydało
Głupio to mówić, ale fajnie, że coś wyszło, jest z czym walczyć. Macie już wybraną klinikę czy to będzie najpierw naturalnie?u nas pomału
Po laparoskopii jesteśmy
Wyszły niedrożne jajowody i endometrioza
Teraz leki przez 4 miesiące i w październiku albo kolejna laparo albo leki stymulujące i staramy się o brzdąca
Niedrożne jajowody chyba dyskwalifikuja naturalne staraniaGłupio to mówić, ale fajnie, że coś wyszło, jest z czym walczyć. Macie już wybraną klinikę czy to będzie najpierw naturalnie?
A jakie leki dostałaś i na co?u nas pomału
Po laparoskopii jesteśmy
Teraz leki przez 4 miesiące i w październiku albo kolejna laparo albo leki stymulujące i staramy się o brzdąca
tak. hormony jak schodzą to się szalejeDziewczyny a ja mam dziś takie wahania nastroju że chyba sama że sobą oszaleje!! Rano byłam bliska rozpaczy, potem euforii, potem znów smutny a teraz sama nie wiem... Próbowałam zająć się pracami domowymi i ogrodem ale to na chwilę mi pomaga.. Zastanawiam się czy to przez odstawianie leków może? Czy to emocje jednak po czasie wychodzą? Normalnie nie mogę znalezc sobie miejsca
A miałaś może robione wcześniej hsg ? bo ono bardzo często je udrażnia. Mi po laparoskopii wyszły dwa niedrożne, ale profesor który mi to robił zaproponował hsg , bo to inny sposób badania jajowodów . Laparoskopię miałam w grudniu a hsg w walentynki i udało się udrożnić jeden, w tym samym cyklu zaszłam w ciążę. Jeśli nie miałaś to może warto spróbować.u nas pomału
Po laparoskopii jesteśmy
Uff dzięki. Pierwszy raz tak mam i nie czuję się sobą.. Aż mąż się do garażu dłubać wyniósł bo mówi że dziś dla nas razem dom jest za małytak. hormony jak schodzą to się szaleje
madry mążUff dzięki. Pierwszy raz tak mam i nie czuję się sobą.. Aż mąż się do garażu dłubać wyniósł bo mówi że dziś dla nas razem dom jest za mały