reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki powiedzcie mi jedno czy podczas stymulacji tak już na prawie końcówce można uprawiać seks? Może głupie pytanie ale nie spytałam lekarza i niewiem czy ma to może wpływ na to żeby pęcherzyki za wcześnie nie popękały?
Hehehe mialam niedawno to sami pytanie😉Tak mozna.Ja uwazam ze nawet trzeba bo do punkcji partner musi miec wstrzemiezliwosc 3-5 dniowa nie dluzsza😁bedzie ciezko tensejs to raczej-bo musze.Wszystko w srodku tak rozsadza-pomimo ze ja mialam tylko 4 pecherzyki

Ale jak niewiem kiedy punkcja to ciężko mi wyliczyć żeby chociaż te 3 dni było przed punkcja a codziennie to niewiem czy dam radę[emoji1751] zapytam dziś lekarza na kiedy może mi wyliczyć punkcje i niech powie kiedy mogę ostatni raz napaść meza
Hehehe mialam niedawno to sami pytanie[emoji6]Tak mozna.Ja uwazam ze nawet trzeba bo do punkcji partner musi miec wstrzemiezliwosc 3-5 dniowa nie dluzsza[emoji16]bedzie ciezko tensejs to raczej-bo musze.Wszystko w srodku tak rozsadza-pomimo ze ja mialam tylko 4 pecherzyki

Niewiem kiedy punkcja dokładnie mówili że w drugiej połowie tygodnia tylko tak przypuszczalnie napisałam środę i dlatego tak wyliczam i się zastanawiam kiedy najlepiej ostatni raz się kochać żeby później już nasienie było odpowiednie
Jak pisałam u mnie stanowczo powiedzieli, że sekdu nie. I lekarz bardzo wyraźnie powiedzial Mezowi, że ma sam ogarnąć temat, bo seks przy takim rozmiarze jajników jest niebezpieczny.

Tak też pomyślałam dlatego ostatni seks miałam przed stymulacja a w czwartek zapomniałam zapytać dlatego dziś napisałam wam i dziś na wizycie też o to zapytam. Bo mi mój prowadzący nic o tym nie mówił widocznie zapomnial.
A tobie bardzo dziękuję za cenna uwagę[emoji3590]
Jak pisałam u mnie stanowczo powiedzieli, że sekdu nie. I lekarz bardzo wyraźnie powiedzial Mezowi, że ma sam ogarnąć temat, bo seks przy takim rozmiarze jajników jest niebezpieczny.

qwa invicta poszła ok to jednak novum przed urlopem nie ogarnę...pluje sobie w brodę ze mogłam wcześniej zacząć się z nimi kontaktować ale z kolei nie wiedziałam jak wyjdzie w invikcie i myslalam ze to kwestia podpisania zgody,a tu mi wyjezdzaja ze oni 2 dni potrzehuja min na przyfotowanoe dokumentow....ech. ale się wkurzyłam no to znowu opóźnia temat o 2 tyg i znowu czekanie a cierpliwości jak doskonale wiecie brak już bo ile można . no ale juz przetlumaczylam sobie i już olalam i jedzieeemyyy na urlop nad jeziorko:)

reklama
qwa invicta poszła ok to jednak novum przed urlopem nie ogarnę...pluje sobie w brodę ze mogłam wcześniej zacząć się z nimi kontaktować ale z kolei nie wiedziałam jak wyjdzie w invikcie i myslalam ze to kwestia podpisania zgody,a tu mi wyjezdzaja ze oni 2 dni potrzehuja min na przyfotowanoe dokumentow....ech. ale się wkurzyłam no to znowu opóźnia temat o 2 tyg i znowu czekanie a cierpliwości jak doskonale wiecie brak już bo ile można . no ale juz przetlumaczylam sobie i już olalam i jedzieeemyyy na urlop nad jeziorko:)
Czy Ty przenosisz się z jednej kliniki do drugiej? Dobrze rozumiem? A na jakim etapie jesteś?

Do góry