Jak ja mogłam tak strzelić???? Siedziałam przed drzwiami u lekarza i chyba mi rozum odjeło....Niedrożne jajowody chyba dyskwalifikuja naturalne starania
reklama
Jestem po wizycie. Było coś małego pykajacego !!!!!! Tylko jeszcze takie malutkie...... Za tydzień idę jeszcze raz!!!! Oby Kropeczek się trzymał
Stresuje się tylko tym, że mam zrobić betę jeszcze raz, chyba Pani ginekolog nie jest pewna.....
Stresuje się tylko tym, że mam zrobić betę jeszcze raz, chyba Pani ginekolog nie jest pewna.....
pauli890
Fanka BB :)
Czasem mu się zdarzymadry mąż
pauli890
Na pewno będzie dzielnie walczył by z Tobą zostać, a skoro było coś pyakjacego to musi być dobrzeJestem po wizycie. Było coś małego pykajacego !!!!!! Tylko jeszcze takie malutkie...... Za tydzień idę jeszcze raz!!!! Oby Kropeczek się trzymał ♥♥♥❤
Frania1111
Zaciekawiona BB
Lepiej usunąć się z pola widzenia dla jego bezpieczeństwamadry mąż
Dziewczyny a ja mam dziś takie wahania nastroju że chyba sama że sobą oszaleje!! Rano byłam bliska rozpaczy, potem euforii, potem znów smutny a teraz sama nie wiem... Próbowałam zająć się pracami domowymi i ogrodem ale to na chwilę mi pomaga.. Zastanawiam się czy to przez odstawianie leków może? Czy to emocje jednak po czasie wychodzą? Normalnie nie mogę znalezc sobie miejsca
Puść sobie jakiś fajny film i relaksuj się
Jestem po wizycie. Było coś małego pykajacego !!!!!! Tylko jeszcze takie malutkie...... Za tydzień idę jeszcze raz!!!! Oby Kropeczek się trzymał
Super kochana, niech sobie ładnie pyka
mary.m
Jestem po wizycie. Było coś małego pykajacego !!!!!! Tylko jeszcze takie malutkie...... Za tydzień idę jeszcze raz!!!! Oby Kropeczek się trzymał ♥♥♥❤
Ważne, że pyka ☺ ❤ Pani dr może jest ostrożna ze względu na Twoje wcześniejsze doświadczenia?
@bazylia128 nic się nie odzywa, na smsy nie odpisuje... Chyba jest źle . No chyba że popołudniu ma wizytę, nawet nie wiem o której
reklama
annemarie
O 14 ma albo juz miala USG@bazylia128 nic się nie odzywa, na smsy nie odpisuje... Chyba jest źle . No chyba że popołudniu ma wizytę, nawet nie wiem o której
Podziel się: