reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja też już po ... jest 9 dużych jaj tzn takie po 12-14mm ...mówi,że dawka dobrana ostrożnie do mojego amh więc generalnie jest ok .. narazie mi nie zwieksza dawki, kolejny podgląd w poniedziałek i na wizytę mam zrobic progesteron i estradiol [emoji16] ... wstępnie mówi,że punkcja będzie środa-czwartek ale nic pewno..

@sksk gratulacje ! Jest mega światełko w tunelu więc jest dobrze ! Na następnej wizycie bedzie elegancko pikało [emoji173]

reklama
@Lola83 ,przykro mi Kochana... Sama doskonale wiem.. Jak to jest.. Wierzę mocno, że znajdziesz, swoją drogę do szczęścia. Co by nie napisać, to i tak wszystko banał... Nie poddawaj się, daj Wam trochę czasu💓💓💓przytulam mocno😘😘😘

@olinka321 ,esuuuuuu.do dooopy z tym wszystkim😪jakie plany? Znowu napiszę - Walcz, jak masz siłę i środki✊✊✊💓
Hej, raczej zdecydujemy się na adopcję zarodka.

A czemu nie kd, jeśli mogę spytać? Jest dla Ciebie nie do przyjęcia? Wiesz, że z adopcją masz tylko jedna szansę za te niemałe pieniądze?
Jedną szansę tzn? Mogę tylko raz adoptować? Czy chodzi Ci o to, że dostaje przy procedurze adopcyjnej tylko jeden zarodek? Jeżeli chodzi o kwestie finansowe, to adopcja zarodka jest faktycznie adopcją. Nie płacisz za to. Tylko za transfer plus ewentualne badania. Nie wiem czy mam sile na zabawę z KD....

reklama
Jedną szansę tzn? Mogę tylko raz adoptować? Czy chodzi Ci o to, że dostaje przy procedurze adopcyjnej tylko jeden zarodek? Jeżeli chodzi o kwestie finansowe, to adopcja zarodka jest faktycznie adopcją. Nie płacisz za to. Tylko za transfer plus ewentualne badania. Nie wiem czy mam sile na zabawę z KD....
Oj, jak patrzyłam to tam były jakieś opłaty, więcej niż za transfer, chyba, że coś się zmieniło...
Czemu zabawa? Ty się nie stymulujesz, cała sprawa może trwać max 8 tygodni przy wyborze dobrej kliniki. Masz więcej szans, bo tak, tu chodziło mi o to, że dostajesz jeden zarodek... Kwestia przemyślenia. Poza tym przy kd masz gwarancję, że komórka jest od zdrowej, młodej Kobity, a tu nie wiadomo. Przeważnie to zarodki od par z problemami, jak my😉mówię kwestia poważnego przemyślenia sprawy😘💓

Do góry