reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moj mąż ma dokladnie tak samo. Ciagle mi powtarza ze zapiedziela po 14h czasami i zeby stac nas bylo na klinike a i tak zawsze nam nie wychodzi 😞
Oby tym razem sie udało, wiem że ciężko Ci się cieszyć nawet po dzisiejszej becie ale mam nadzieję, że tym razem uda się na 9 miesięcy🤗❤️ ściskam i trzymam kciuki ❤️

reklama
to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
A ja mam właśnie ciut za nisko. gdzies też mi się rzuciło że niby u kobiet w ciąży jest od 60 ale nie wiem czy to prawda. W czwartek wizyta to się okaże...

Jak tak dziś sobie Was poczytuje to widzę, że zainteresowanie KD jest dość spore. Ja tez o tym myślę, jak moja ostatnia stymulacja nic nie da. Zobaczymy, bo u nas też jest problem z nasionkami....🧐

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭

to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
Najlepiej unikać produktów z cukrem, najzdrowiej je wykluczyć . Białe pieczywo odstawić. Cukier powinien się szybko ustabilizować. 😍

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭
Na 99 % będzie negatywny.
mam wielu członków rodziny w szpitalach tzn jako pielęgniarki salowe i inne pomoce i tych zakażeń jest naprawdę mało. To są pojedyncze przypadki a rozdmuchują jakby w tysiącach to szło na każdym oddziale.
bedziesz zdrowa i wszystko będzie ok❤️ Ja już to pisałam ze mam dziennie kontakt z ponad 100 ludźmi, mój mąż pracuje jako kurier i z każdym ma bliski kontakt tez z ponad 100 ludzi i oboje zdrowi

reklama
Dziękuję. Są dni gorsze i lepsze ale nie mam prawa narzekać ;) czuję,że jestem w ciąży ;) Malutka daje o sobie znać. Ogarniam co się da, bo chyba wychodzą mi cieśnie ciążowe. Jestem całym sercem z Wami 🥰 sercem, a nawet dwoma 😘
Super, najważniejsze ze czujecie się dobrze ❤️ Ty i Hania. Wylaz częściej zza tych krzaków tutaj 😉😘

Do góry