reklama
Fredka, jak po wizycie???Pierwszy etap za tobą i nie jest źle . Drugi wcale nie łatwiejszy . Teraz mega kciuki za przyrost
Loluś, wynik bardzo fajny . Żeby tylko ładnie dojrzewałyJa juz po wizycie .. szału nie ma , ale jest 5 sztuk ok 13 , kilka malutkich i w pt kolejny podglad ..
Czarna1985
Fanka BB :)
Wiem kochana. To czekanie to najgorsze. Dziewczyny mowia ze coraz dalej jest coraz gorzejPierwszy etap za tobą i nie jest źle ❤❤❤. Drugi wcale nie łatwiejszy . Teraz mega kciuki za przyrost ❤❤❤
Ja miałam wizytę na 1 września dopiero, ale parę dni temu sami zadzwonili i pytali czy chc przyjechać dziś - no pewnie że chciałamA ja nie mogę się tam dodzwonić już nie wiem który dzień z kolei
klaudiaanita
Hejo@klaudiaanita a jak u Ciebie? Robiłaś jakiś test już ? Czy coś przeoczyłam?
Robiłam wczoraj nad ranem była kreseczka ale cieńka jakaś
@ nie mam ,nic mnie nie boli
Pozostaje mi cierpliwe czekać,będzie co ma być
Jestem turbo przeziębiona
Margit2018
Jest taki wątek na bb poronienia nawykowe. Zapytaj tam dziewczyn. Z reguły polecają prof. MalinowskiegoDziewczynki, a czy znacie i polecacie jakiegoś dobrego hematologa, który ogarniałby dobrze temat poronień?
Ja Cię w ogóle nie będę słuchać teraz!!! Idziesz do Paśnika i pogadamy inaczej .Ty mówisz, że warto kate, bo Tobie się udało, masz cudownego syna... Ja nie wiem czy warto... Nic mi to nie dało poza ogromnym stresem, łzami, bólem i kupą wydanej kasy...
Ale nie zwracajcie na mnie uwagi, dziewczyny, ja akurat przechodzę okres buntu i zaprzeczeń
Róbcie swoje
Dzwon co pół godziny i napisz e-maila że nie możesz się zarejestrować telefonicznie .
reklama
DziękujęJest taki wątek na bb poronienia nawykowe. Zapytaj tam dziewczyn. Z reguły polecają prof. Malinowskiego
Podziel się: