Oby tym razem sie udało, wiem że ciężko Ci się cieszyć nawet po dzisiejszej becie ale mam nadzieję, że tym razem uda się na 9 miesięcy ściskam i trzymam kciukiMoj mąż ma dokladnie tak samo. Ciagle mi powtarza ze zapiedziela po 14h czasami i zeby stac nas bylo na klinike a i tak zawsze nam nie wychodzi
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
❤❤❤❤Oby tym razem sie udało, wiem że ciężko Ci się cieszyć nawet po dzisiejszej becie ale mam nadzieję, że tym razem uda się na 9 miesięcy❤ ściskam i trzymam kciuki ❤
A ja mam właśnie ciut za nisko. gdzies też mi się rzuciło że niby u kobiet w ciąży jest od 60 ale nie wiem czy to prawda. W czwartek wizyta to się okaże...to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry
Riddikulus
Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje??
Ananasowa93
Najlepiej unikać produktów z cukrem, najzdrowiej je wykluczyć . Białe pieczywo odstawić. Cukier powinien się szybko ustabilizować.to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry
Ananasowa93
Na 99 % będzie negatywny.Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje??
mam wielu członków rodziny w szpitalach tzn jako pielęgniarki salowe i inne pomoce i tych zakażeń jest naprawdę mało. To są pojedyncze przypadki a rozdmuchują jakby w tysiącach to szło na każdym oddziale.
bedziesz zdrowa i wszystko będzie ok Ja już to pisałam ze mam dziennie kontakt z ponad 100 ludźmi, mój mąż pracuje jako kurier i z każdym ma bliski kontakt tez z ponad 100 ludzi i oboje zdrowi
Pierwszy etap za tobą i nie jest źle . Drugi wcale nie łatwiejszy . Teraz mega kciuki za przyrostDziewczyny wynik bety to 19 . Niewiem co myslec
reklama
Super, najważniejsze ze czujecie się dobrze Ty i Hania. Wylaz częściej zza tych krzaków tutajDziękuję. Są dni gorsze i lepsze ale nie mam prawa narzekać czuję,że jestem w ciąży Malutka daje o sobie znać. Ogarniam co się da, bo chyba wychodzą mi cieśnie ciążowe. Jestem całym sercem z Wami sercem, a nawet dwoma
Podziel się: