reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj mąż ma dokladnie tak samo. Ciagle mi powtarza ze zapiedziela po 14h czasami i zeby stac nas bylo na klinike a i tak zawsze nam nie wychodzi 😞
Oby tym razem sie udało, wiem że ciężko Ci się cieszyć nawet po dzisiejszej becie ale mam nadzieję, że tym razem uda się na 9 miesięcy🤗❤️ ściskam i trzymam kciuki ❤️

reklama
to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
A ja mam właśnie ciut za nisko. gdzies też mi się rzuciło że niby u kobiet w ciąży jest od 60 ale nie wiem czy to prawda. W czwartek wizyta to się okaże...

Jak tak dziś sobie Was poczytuje to widzę, że zainteresowanie KD jest dość spore. Ja tez o tym myślę, jak moja ostatnia stymulacja nic nie da. Zobaczymy, bo u nas też jest problem z nasionkami....🧐

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭

to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
Najlepiej unikać produktów z cukrem, najzdrowiej je wykluczyć . Białe pieczywo odstawić. Cukier powinien się szybko ustabilizować. 😍

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭
Na 99 % będzie negatywny.
mam wielu członków rodziny w szpitalach tzn jako pielęgniarki salowe i inne pomoce i tych zakażeń jest naprawdę mało. To są pojedyncze przypadki a rozdmuchują jakby w tysiącach to szło na każdym oddziale.
bedziesz zdrowa i wszystko będzie ok❤️ Ja już to pisałam ze mam dziennie kontakt z ponad 100 ludźmi, mój mąż pracuje jako kurier i z każdym ma bliski kontakt tez z ponad 100 ludzi i oboje zdrowi

reklama
Dziękuję. Są dni gorsze i lepsze ale nie mam prawa narzekać ;) czuję,że jestem w ciąży ;) Malutka daje o sobie znać. Ogarniam co się da, bo chyba wychodzą mi cieśnie ciążowe. Jestem całym sercem z Wami 🥰 sercem, a nawet dwoma 😘
Super, najważniejsze ze czujecie się dobrze ❤️ Ty i Hania. Wylaz częściej zza tych krzaków tutaj 😉😘

Do góry