@bazylia128 a ty jak się czujesz?
reklama
Serio? I wtedy miałaś betę pozytywną przy takim plamieniu? Jesuuu, ja nigdy nie miałam czego takiegoNo czemu masakra???!!!~! Myszko ja 7 dpt przez pol dnia miałam zywa krew i to nie plamke tylko nawet na papierze toaletowym i okazało się ze to plamienie implantacyjne wlasnie było!!! Uwierz w końcu ze to się uda bo ja wierze za ciebie !!!!
bazylia128
Fanka BB :)
W jakim sensie? Ja normalnie przecież jeszcze nie jestem zaplodniona Dopiero o 14!!! Za chwile jeszcze ide pobiegać żeby broszke ukrwic i bede się szykować - wlasnie pije kawke - ja kocham transfery = później będą schody@bazylia128 a ty jak się czujesz?
Aaaanna
Spokojnie nerwy i tak nic nie pomogą. Mocz luteine przed włożeniem nie zależnie od tego ktora bierzesz. I troszkę postaraj się uspokoić.
Jutro rano jadę, to będzie 7dpt. Dziś nie chce robić bo wolę mieć pewność, a 7 dzień to będzie już taki porządny wynik. Masakra jakaś [emoji22].
motylek24
O kuwa jeśli nigdy nic takiego się nie działo to może właśnie ciąża? Nic mądrego nie napiszę bo tak jak ty nie mam pojęcia co się dzieje.Jutro rano jadę, to będzie 7dpt. Dziś nie chce robić bo wolę mieć pewność, a 7 dzień to będzie już taki porządny wynik. Masakra jakaś .
bazylia128
Tak tylko ze u mnie była pozna implantacja i było dużo tej krwi, nie leciało ale jak się podcieralam to caly papier był... i to trwalo tak pol dnia - oczywiście swoje przeryczałam, przespałam i jak po południu - bo to była sobota się obudziłam to już była cisza na morzu - ani kapki - bete zrobiłam 10 dpt ponad 80!!!Serio? I wtedy miałaś betę pozytywną przy takim plamieniu? Jesuuu, ja nigdy nie miałam czego takiego
reklama
bazylia128
Podziel się: