reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No czemu masakra???!!!~! Myszko ja 7 dpt przez pol dnia miałam zywa krew i to nie plamke tylko nawet na papierze toaletowym i okazało się ze to plamienie implantacyjne wlasnie było!!! Uwierz w końcu ze to się uda bo ja wierze za ciebie !!!!
Serio? I wtedy miałaś betę pozytywną przy takim plamieniu? Jesuuu, ja nigdy nie miałam czego takiego

Spokojnie nerwy i tak nic nie pomogą. Mocz luteine przed włożeniem nie zależnie od tego ktora bierzesz. I troszkę postaraj się uspokoić.
Jutro rano jadę, to będzie 7dpt. Dziś nie chce robić bo wolę mieć pewność, a 7 dzień to będzie już taki porządny wynik. Masakra jakaś [emoji22].

Jutro rano jadę, to będzie 7dpt. Dziś nie chce robić bo wolę mieć pewność, a 7 dzień to będzie już taki porządny wynik. Masakra jakaś 😢.
O kuwa jeśli nigdy nic takiego się nie działo to może właśnie ciąża? Nic mądrego nie napiszę bo tak jak ty nie mam pojęcia co się dzieje.

Serio? I wtedy miałaś betę pozytywną przy takim plamieniu? Jesuuu, ja nigdy nie miałam czego takiego
Tak tylko ze u mnie była pozna implantacja i było dużo tej krwi, nie leciało ale jak się podcieralam to caly papier był... i to trwalo tak pol dnia - oczywiście swoje przeryczałam, przespałam i jak po południu - bo to była sobota się obudziłam to już była cisza na morzu - ani kapki - bete zrobiłam 10 dpt ponad 80!!!

reklama
Do góry