reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wrazenie ze wszystkie sie boicie ze cos odwale przed transferem ;) @motylek24 mi zabronila robic wyczynow, ty się boisz o bieganie 😂 😂 😂 dam rade dziewczynki !!! Bieganie to moja pasja - nic mi nie będzie ;)
Kochana z Twoim ADHD to różnie bywa wiec pewnie, ze się martwimy 🤣🤣 i przeżywamy razem z Tobą!!! ❤️

Dziewczyny, wczoraj na wkładce była kuwa jasno różowa plamka zmieszaną z tabletką 😱😱😱. Trochę boli mnie po lewej stronie coś, chyba jajnik, no ja pierdziulę, chyba okres dostanę 😢. Ma niby za 1, 2 dni przyjsc. Dziś rano na aplikatorze też było trochę jasnoróżowego🙁 A jak dostanę okres to nie robić bety, bo bez sensu nie?
Na razie spokojnie, plamienie to nie okres. Betę zrób zgodnie z planem. Wiem, że latwo powiedzieć, ale spróbuj zachować spokój. Dopóki nie masz konkretu to nic się nie zmieniło. Ja dzielnie trzymam kciuki!!! ✊✊✊

reklama
Do góry