Dziś też było troszeczkę różu na aplikatorzeTwój mąż rozwalił system
Zaraz, zaraz to dziś też masz plamienia czy tylko wczoraj?
reklama
Kochana z Twoim ADHD to różnie bywa wiec pewnie, ze się martwimy i przeżywamy razem z Tobą!!!Mam wrazenie ze wszystkie sie boicie ze cos odwale przed transferem @motylek24 mi zabronila robic wyczynow, ty się boisz o bieganie dam rade dziewczynki !!! Bieganie to moja pasja - nic mi nie będzie
Czarna1985
Fanka BB :)
Netiaskitchen
Na razie spokojnie, plamienie to nie okres. Betę zrób zgodnie z planem. Wiem, że latwo powiedzieć, ale spróbuj zachować spokój. Dopóki nie masz konkretu to nic się nie zmieniło. Ja dzielnie trzymam kciuki!!!Dziewczyny, wczoraj na wkładce była kuwa jasno różowa plamka zmieszaną z tabletką . Trochę boli mnie po lewej stronie coś, chyba jajnik, no ja pierdziulę, chyba okres dostanę . Ma niby za 1, 2 dni przyjsc. Dziś rano na aplikatorze też było trochę jasnoróżowego A jak dostanę okres to nie robić bety, bo bez sensu nie?
Czarna1985
@bazylia128 powodzenia trzymam mocno kciuki
bazylia128
dont worrryyyyy obiecuje ze będę na bieżąco informowaćKochana z Twoim ADHD to różnie bywa wiec pewnie, ze się martwimy i przeżywamy razem z Tobą!!! ❤
Dzięki od jutra zaczynam stymulacje i jestem niezdrowo pobudzona cieszę się i boję jednocześnie. Miałam wcześniej 2 IUI i bardzo przeżywałam niepowodzenia. Bardzo czekałam na ten moment.Trzeba będzie odwiedzić i pogłaskać zwierzaczka - może przejdzie
Powodzonka!
Gonia0605
Ja też się dołączam... Powodzenia kochana@bazylia128 powodzenia trzymam mocno kciuki
reklama
Czarna1985
Podziel się: