reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fredzia,
jesli mialas podana blastke to 5dpt jest juz zaimplantowana.
Czym ty ten prg ładujesz? aplikatorem czy palcem?
Blastka była. Raz palcem a raz aplikatorem, zależy w której łazience jestem 😜. Wczoraj był 5dpt. No nic mi nie pozostaje tylko czekać. Nie sądziłam że będę aż tak wariować. Może to dlatego że to ostatnie zarodki

O kuwa jeśli nigdy nic takiego się nie działo to może właśnie ciąża? Nic mądrego nie napiszę bo tak jak ty nie mam pojęcia co się dzieje.
Wiem, muszę czekać.
Wczoraj się wystraszyłam i lekko krzyknęłam w łazience i mąż przyleciał. To mu mówi że kuwa plamka jest, a on: co to znaczy?. Ja mówię że nie wiem, może okres. A on : tyle na forum siedzisz i nie wiesz 🤦. Gadka z facetem 🤦. Mogłam mu powiedzieć że to znaczy że będziemy żyli długo i szczęśliwie 😂😂😂

@bazylia128 trzymam kciuki za dziś skarbie!!! Będziesz ciężarówka 🥰🥰🥰 pobiegaj kochana ostrożnie i na spokojnie :) Ja jak biegałam przed jakimś ważnym wydarzeniem to potrafiłam z zamyślenia zaliczyć glebę na chodnik i zawsze podrapane kolana - jak dziecko normalnie 🤦🏻‍♀️ Ale Ty kochana wysoko podnoś nogi i dasz radę 😜😘

Blastka była. Raz palcem a raz aplikatorem, zależy w której łazience jestem 😜. Wczoraj był 5dpt. No nic mi nie pozostaje tylko czekać. Nie sądziłam że będę aż tak wariować. Może to dlatego że to ostatnie zarodki
Jasna,rorzedzona krew ,to krew ze szyjki ,uszkodzilas sluzowke,zajechalas albo aplikatorem albo pazurem.Aplikator wywal,pazury obetnij i troche z wyczuciem.Szyjka jest nieziemsko ukrwiona i trzeba wyczucia " miszcza" zeby nie krwawila.

Wdech-wydech😄i joga do jutra😉

Boszz, chodzi mi o Twoją psychę🤦
Przeciez wiesz ze ja wariat to z psycha zawsze nie najlepiej - ale dzisiaj się ciesze - przecież rok na to czekałam ;) denerwować się będę poznnnnieeejjjj ;) O mnie się nie martw ;) Mysl teraz os obie jak się do wiecora nie rozkręci to według mnie baaaardzooo dobry objaw - postaraj się nie denerwować. Tym bardziej ze wcześniej tego nie mialas a wiesz jak się konczylo - tym razem jest inaczej i bedzize inaczej bo jesteś w ciąży. Dzisiaj ma być dobry dzień, OKA ?

Wiem, muszę czekać.
Wczoraj się wystraszyłam i lekko krzyknęłam w łazience i mąż przyleciał. To mu mówi że kuwa plamka jest, a on: co to znaczy?. Ja mówię że nie wiem, może okres. A on : tyle na forum siedzisz i nie wiesz 🤦. Gadka z facetem 🤦. Mogłam mu powiedzieć że to znaczy że będziemy żyli długo i szczęśliwie 😂😂😂
Twój mąż rozwalił system 😂😂😂😂😂😂
Zaraz, zaraz to dziś też masz plamienia czy tylko wczoraj?

reklama
@bazylia128 trzymam kciuki za dziś skarbie!!! Będziesz ciężarówka 🥰🥰🥰 pobiegaj kochana ostrożnie i na spokojnie :) Ja jak biegałam przed jakimś ważnym wydarzeniem to potrafiłam z zamyślenia zaliczyć glebę na chodnik i zawsze podrapane kolana - jak dziecko normalnie 🤦🏻‍♀️ Ale Ty kochana wysoko podnoś nogi i dasz radę 😜😘
Mam wrazenie ze wszystkie sie boicie ze cos odwale przed transferem ;) @motylek24 mi zabronila robic wyczynow, ty się boisz o bieganie 😂 😂 😂 dam rade dziewczynki !!! Bieganie to moja pasja - nic mi nie będzie ;)

Do góry