Gonia0605
Fanka BB :)
W pierwszym okresie tylko leki podtrzymują ciążę, więc jeśli odstawisz, to niestety się nie utrzyma...Moich przemyśleń ciąg dalszy w związku z czym poszukuje informacji:
1. Czysta i niemalże niemożliwa teoria, ale czy gdyby pomylili się w laboratorium, i jednak beta nadal by rosła, czy odstawienie leków wykończyło by ciążę?
2. Dopiero wczoraj dopytałam że jak w piątek beta była 83, to progesteron wynosił 17. Czy to nie było za mało? Estradiol chyba 119 ale nie jestem pewna
3. Dlaczego jajniki mnie kłują? W zasadzie mocniej od dzisiaj
Progesteron może w dolnej granicy, mi przy takim wyniku kazali zwiększyć dawkki, ale to przy pierwszej weryfikacji... Miałam różny progesteron od 17 do 26, nigdy się nie udało... Jajniki mogą cię kłuć na miesiączkę... Albo tak ogólnie od tych hormonów, które brałaś...
Więm, że szukasz i chciałabys znaleźć jakąś nadzieję, ale leki już odstawiłaś, prawda?
Proszę, nie próbuj się teraz obwiniać, że nie poczekałas... Błędy zdarzają się bardzo rzadko...
Wiesz, kiedy ja miałam ostatnio betę 0 przy dwóch weryfikacjach, lekarz kazał mi zrobić trzecią. Ja już byłam strasznie wkurzona i pytam po co i czy miał kiedyś taki przypadek, że Beta się pojawiła. Bo wydaje mi się że on musi mieć po prostu odhaczone w papierach. A on, że błędy się zdarzają czasem... No i co? Tylko zafundowałam sobie kolejne 4 dni złudnej nadziei... Bo niby już nie wierzyłam, ale on coś obudził... I dodatkowe niepotrzebne rozczarowanie i ból..
Myślę że nie powinnaś się zadręczać, tylko iść dalej... Zrobiłaś wszystko co mogłaś... Czasem po prostu się nie udaje...