Ja czasem lowie ryby się potrzebuje do zestawu asystenta do zakładania robaków i zdejmowania ryb.
Witaj w klubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czasem lowie ryby się potrzebuje do zestawu asystenta do zakładania robaków i zdejmowania ryb.
Hej, to jest coś takiego jak 'głupi Jaś', czyli jesteś na tzw haju ale ból możesz nadal odczuwać tylko że dużo słabiej.. chociaż to zależy od progu bólu, ja bym na to nie poszła bo mam bardzo niski próg bóluNo tak ale ponoc przy tym znieczuleniu daja leki nasenne. Ale pewności 100 % nie mam. Kolega nam tak powiedzial
Tak się przyglądam rozmowom i ja też jestem po 3 procedurach i też się objętych wszystkich hormonów..... . Nie mam już zarodków A boję się 4 procedury .mamy ten sam wiek. Podobna historie, ja sie uparłam tylko na moje komorki i 5 stymulacji mialam. Teraz działąm z KD ale tez nie wiem na ile iły mi starczy....Ja dodatowo sie boje tych leków wszystkich accofil. Boję się ze kiedys te hektolitry hormonow wstrzyknelam wróca w postaci jakiejs choroby.
Masz rację... Nie queen co mnie czeka... Mam nadzieję, że jest jakaś wyższa siła, która może zrekompensuje cierpienia na innym polu... Ale kto wie..
Hej, to jest coś takiego jak 'głupi Jaś', czyli jesteś na tzw haju ale ból możesz nadal odczuwać tylko że dużo słabiej.. chociaż to zależy od progu bólu, ja bym na to nie poszła bo mam bardzo niski próg bólu
Mój auta. Wszystkie. I też bardziej ode mnie [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23] moj nie motory, ake auta sportowe, ale czuje, ze by się dogadali [emoji23][emoji23][emoji23]
najważniejsze ze jest plan żeby tera tylko zadziałałCześć Ja Cię pamiętam super , że wracasz do walki!!! POWODZENIA!!!
i oby plan zadziałał a jak u Ciebie ?Czesc
Cześć Kochana!!! Super, że wracasz do walkiWspominałam ta Menda, to okropne dziadostwo najważniejsze, że jest plan
To nawet nie wiedziałam. Mnie normalnie usypialiNie dają, tylko przeciwbólowe, ja byłam świadoma wszystkiego, pokazywali mi jak pobierają jajka, ale to nie boli! Tylko czuć dyskomfort