reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masz dużo racji w tym co piszesz. Cały proces starań i walki to wegatajca w życiu codziennym. Wszystkie siły są ustawione na jeden konkretny cel. Trudno cokolwiek planować czy cieszyć się z innych rzeczy jeśli ta jedna upragnioną pozostaje niespełniona.
Dlatego najlepiej jednak dalej starać się żyć i pracować choć wiem że to bardzo trudne. Dobrze mieć jakiej założenia i plany dotyczące samego in vitro. A w razie rezygnacji robić to z poczuciem wykorzystania wszystkich szans. Pamiętaj że życie lubi też zaskakiwać i nie wiesz co na tej drodze jeszcze Cię czeka.
Masz rację... Nie queen co mnie czeka... Mam nadzieję, że jest jakaś wyższa siła, która może zrekompensuje cierpienia na innym polu... Ale kto wie..

Jprdl 😂. Co się u mnie w domu dzieje 😂🤦🤦
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony 🤦🤦🤦
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
😂😂😂 moj nie motory, ake auta sportowe, ale czuje, ze by się dogadali 😂😂😂

Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawik🤷‍♀️nie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra

Wiesz jakie to jest ekscytujące, siedzisz se, siedzisz nie ma nic, nadal siedzisz, patrzysz na ten splawik, czekasz a tu nagle,, plumsk,, splawik był i już go nie ma 😁 Nakręcasz kołowrotek, nakręcasz i z ciekawością patrzysz co się złowiło 😁
Ahh, aż się podjaralam.. Chyba czas jechać gdzieś na ryby 😜😁

reklama
Jprdl 😂. Co się u mnie w domu dzieje 😂🤦🤦
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony 🤦🤦🤦
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie

Hehe😁 No widzisz jak mu mało do szczęścia potrzeba 😁😁😁

Do góry