reklama
Nooo moj patrzył za to dwie kaczki co za są sobą się goniły i stwierdził, ze to dwa kaczory wiec lgtbJa to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Camilleka, ty tu nam nie tłumacz bo i tak nikt Ci nie wierzy. Ty jesteś jakiś RoboCop i nie czujesz bóluNie dają, tylko przeciwbólowe, ja byłam świadoma wszystkiego, pokazywali mi jak pobierają jajka, ale to nie boli! Tylko czuć dyskomfort
Gonia0605
Fanka BB :)
Masz rację... Nie queen co mnie czeka... Mam nadzieję, że jest jakaś wyższa siła, która może zrekompensuje cierpienia na innym polu... Ale kto wie..Masz dużo racji w tym co piszesz. Cały proces starań i walki to wegatajca w życiu codziennym. Wszystkie siły są ustawione na jeden konkretny cel. Trudno cokolwiek planować czy cieszyć się z innych rzeczy jeśli ta jedna upragnioną pozostaje niespełniona.
Dlatego najlepiej jednak dalej starać się żyć i pracować choć wiem że to bardzo trudne. Dobrze mieć jakiej założenia i plany dotyczące samego in vitro. A w razie rezygnacji robić to z poczuciem wykorzystania wszystkich szans. Pamiętaj że życie lubi też zaskakiwać i nie wiesz co na tej drodze jeszcze Cię czeka.
moj nie motory, ake auta sportowe, ale czuje, ze by się dogadaliJprdl . Co się u mnie w domu dzieje
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
Margoolcia
Fanka BB :)
Ja czasem lowie ryby się potrzebuje do zestawu asystenta do zakładania robaków i zdejmowania ryb.Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Spoko.Po prostu to slowo jest okropne.
Ojj tam od razu okropne
Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakra
Wiesz jakie to jest ekscytujące, siedzisz se, siedzisz nie ma nic, nadal siedzisz, patrzysz na ten splawik, czekasz a tu nagle,, plumsk,, splawik był i już go nie ma Nakręcasz kołowrotek, nakręcasz i z ciekawością patrzysz co się złowiło
Ahh, aż się podjaralam.. Chyba czas jechać gdzieś na ryby
reklama
Jprdl . Co się u mnie w domu dzieje
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
Hehe No widzisz jak mu mało do szczęścia potrzeba
Podziel się: