Czarna1985
Fanka BB :)
Spróbuj. Powiec ze sie boiszJa właśnie też mam baaaardzo niski próg bólu.. Najwyżej poproszę ich żeby mnie uśpili... Może się zgodzą..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj. Powiec ze sie boiszJa właśnie też mam baaaardzo niski próg bólu.. Najwyżej poproszę ich żeby mnie uśpili... Może się zgodzą..
@Mirka30 ja miałam mieć takiego głupiego Jasia na gastroskopii ostatnio, już sobie wyobrażałam, jak będę widzieć jak mi tą kamerę wkładają i że się porzygam, no i ocknęłam się w recovery room, po wszystkim. Powiedz że wolałabyś spać, myślę że nie będzie problemu. Powodzenia jutro
O mamusiu nie rozumiem ani słowaDziewczyny. Rzućcie wiedzą. Dostałam info o zamrożonych zarodkach w 3 dobie i mam takie: 4 tzw. dobre, cl(klasa1): 8;7;5;10; no i 6 tych słabych cl(klasa3) 7,10,10,6,10,6. długa droga przede mną (rozmrazanie, hodowanie do 5, badania genetyczne i może wtedy dopiero cos) i na razie nie chcę nawet mysleć i martwić się jeszcze czy w ogóle mi cokolwiek dotrwa do transferu; ale co sądzicie. Podobno wzrocowy to cl8.1 - taki mam jeden jedyny...
Wiesz jakie to jest ekscytujące, siedzisz se, siedzisz nie ma nic, nadal siedzisz, patrzysz na ten splawik, czekasz a tu nagle,, plumsk,, splawik był i już go nie ma Nakręcasz kołowrotek, nakręcasz i z ciekawością patrzysz co się złowiło
Ahh, aż się podjaralam.. Chyba czas jechać gdzieś na ryby
Pamiętam początki wędkarstwa. 3 wędki, dwóch wędkarzy ja i tata. Tatuś prosi pilnuj wędek ide siku. Ok co za problem. Wędki wtedy mieliśmy bez hamulca na żyłke No i co Aga siedzi na krześle - wiecie słonko, trawka, ptaszki śpiewają i co Aga? momentalnie ucieła komara W tym samym czasie na wędkę złapała się ryba dość konkretnie i ciągnie wędke.
Nagle słyszę jak tata krzyczy łap wędke !!! i biegnie jak szalony do niej. Ja jedno oko otwieram tak mi dobrze co jest? co jest? Patrzę a pół kija w wodzie Najlepsze, że płoteczka jeszcze byla na haczyku Jednak jak włoże pyszności na haczyk to żadna łuskowata nie odmówi
A ile to haczyków mu zerwałam przez te głupie gałęzie taki zamach brałam wędką
@Margoolcia Nie przejmuj się Dla mnie mój hiszpański brzmi łatwiej niż to
To skoro zarodki maja być badane w stadium blastocysty to dlaczego zakończyli hodowle wcześniej i zamrozili? Czy takie są procedury przy wszystkich zarodkach do badan?Dziewczyny. Rzućcie wiedzą. Dostałam info o zamrożonych zarodkach w 3 dobie i mam takie: 4 tzw. dobre, cl(klasa1): 8;7;5;10; no i 6 tych słabych cl(klasa3) 7,10,10,6,10,6. długa droga przede mną (rozmrazanie, hodowanie do 5, badania genetyczne i może wtedy dopiero cos) i na razie nie chcę nawet mysleć i martwić się jeszcze czy w ogóle mi cokolwiek dotrwa do transferu; ale co sądzicie. Podobno wzrocowy to cl8.1 - taki mam jeden jedyny...
U nas tak Drugie piętro i jeden narwany kot (ten mniejszy, Karmel).Właśnie dlatego tez się zastanawiam nad siatka, teraz mieszkamy na 4 pietrze i kot wychodzi i na balkon i na parapet, ale nigdy nie skoczyła, ma 7 lat. Ale za niedługo się przeprowadzamy i będziemy mieszkać na 2 pietrze i trochę się właśnie obawiam, ze może nabrać ochoty
Popatrze na ta siatkę chyba...
Nie próbuj się przekopywać, bo tu jest taka produkcja postów, że az furczynajważniejsze ze jest plan żeby tera tylko zadziałał
A jak tam u Ciebie ? Bo chyba nie jestem w stanie się przekopać przez to forum