reklama
Kochana a gdzie robisz sobie ten wlew? I ile kosztuje?No tak ale ponoc przy tym znieczuleniu daja leki nasenne. Ale pewności 100 % nie mam. Kolega nam tak powiedzial
Czarna1985
Fanka BB :)
W Warszawie w Salve. Jutro ci napiszę ile kosztuje bo nawet nie wiem.Kochana a gdzie robisz sobie ten wlew? I ile kosztuje?
Spoko.Po prostu to slowo jest okropne.Sorry jak kogoś demoralizuje
To od tych tabletek i stymulacji się tak zgorszyłam
Pokazalam mu czy wogole je widzi bo mi to troche zajeloNo i zobaczylDla niego za male chyba ze na zywca by je lapal@Kasiekt co prawda miniatury, ale myślisz ze Twój by już z wędka stał?
Nawet nie wiedzialam.No właśnie nie trzeba w ogóle placić podatku. Ani być zameldowanym ani nawet nie mieć mieszkania na własność.
Ja to tego nie moge pojac..Jak mozna tsk siedziec i sie gapic w ten splawiknie rozumiem jak moj maz to uwielbia.masakraJa napewno bym tam siedziała z wędziskiem
Nie dają, tylko przeciwbólowe, ja byłam świadoma wszystkiego, pokazywali mi jak pobierają jajka, ale to nie boli! Tylko czuć dyskomfortNo tak ale ponoc przy tym znieczuleniu daja leki nasenne. Ale pewności 100 % nie mam. Kolega nam tak powiedzial
Nie wiem czy pytalam.U kogo jestes?bo ja tez invimed Wawapriva Ci napisałam z odpowiedzia na Twoją refleksję Tych konsekwencji bardzo się boję w przyszłości.. Drugi raz z KD w sensie 3 transfer. Invimed Wawa. A Ty gdzie? 12 komorek i 6 zarodków.
reklama
Jprdl . Co się u mnie w domu dzieje
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
Mąż właśnie wyszedł z kąpieli i się cieszy od ucha do ucha, że ma majty i koszulkę pomarańczową i mi się pokazuje z każdej strony
Dla niewiedzących: jego motor jest produkowany w pomarańczowym kolorze i on go kocha bardziej ode mnie
Podziel się: