reklama
Na pontonie jakim. Ewentualnie na dmuchanym flamingi ja sobie jeszcze z wędka wyobrażam
![]()
Hahaha

Na pontonie jakim. Ewentualnie na dmuchanym flamingi ja sobie jeszcze z wędka wyobrażam
![]()
Tylko bym potrzebowała kogoś żeby rybom z ryjów chaczyki wyciągał bo mnie to obrzydza

Ranki to mi nie służą....
Stoje przed lustrem, biorę sprej pierwszy lepszy z półki by odświeżyć kudły psikam psikam.... Hmm dziwne jakoś inaczej pachnie. Ok psikam psikam.
Patrze w lustro a to dezodorant (pomyliłma spreje)![]()
![]()
Przynajmniej głowa sie nie poci![]()

priva Ci napisałam z odpowiedzia na Twoją refleksjęNawet od estrofemu strach czytać ulotkę... Dokładnie... To na pewno będzie miało konsekwencje... Pierwszy raz z KD? Gdzie to robisz? Ile miałaś komórek i zarodkow?
Czarna1985
Fanka BB :)
Rozmawialam z moim Lukaszem i podalam mu ta nazwe i on mowi ze to jest znieczulenie miejscowe z lekami na uspokijenie i przeciwbólowe. Ponoc sama po nich zaśniesz ale na 100 % nie jest pewnien. Kochana daj znac jutro po wszystkim. BuziakiDziękuję kochana, powiedzieli że będę miała conscious sedation.. Czyli chyba miejscowe znieczulenie... Postaram się nie martwić i jakoś to przeżyć![]()

Rozmawialam z moim Lukaszem i podalam mu ta nazwe i on mowi ze to jest znieczulenie miejscowe z lekami na uspokijenie i przeciwbólowe. Ponoc sama po nich zaśniesz ale na 100 % nie jest pewnien. Kochana daj znac jutro po wszystkim. Buziaki![]()
Ok kochana, dziękuję

nieagatka
Ale conscious znaczy chyba, że nie zasypia tylko jest przytomna. Czyli raczej znieczulenie miejscowe.Rozmawialam z moim Lukaszem i podalam mu ta nazwe i on mowi ze to jest znieczulenie miejscowe z lekami na uspokijenie i przeciwbólowe. Ponoc sama po nich zaśniesz ale na 100 % nie jest pewnien. Kochana daj znac jutro po wszystkim. Buziaki[emoji8][emoji8][emoji8]
A ja sobie właśnie skosiłam trawę dla relaksu- uwielbiam kosić, uspokaja mnie to
A wiecie może jak się Novum zapatruje na wlew z accofilu? Mi doktor Sydor zalecił, ze mogę mieć wlew domaciczny na piec dni przed transferem, ale nie podskórnie. No i nie wiem jak oni to widzą w Novum i czy w ogóle mówić im to tym zaleceniu...

reklama
Czarna1985
No tak ale ponoc przy tym znieczuleniu daja leki nasenne. Ale pewności 100 % nie mam. Kolega nam tak powiedzialAle conscious znaczy chyba, że nie zasypia tylko jest przytomna. Czyli raczej znieczulenie miejscowe.
Podziel się: