reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A to jest nas dwie- tych co nie czują piersi. Myślałam że jestem jedyna [emoji15] podobno 95% kobiet po zapłodnieniu odczuwa bolesność piersi, tkliwość, ja zapasem 10TC I totalnie nic. Więc tak jak piszesz- nie ma się co wsluchiwac w objawy, bo co organizm to inaczej [emoji854] dobrze, że spacerujesz, ile dni do testowania?
Dziś jest 2dpt. Weryfikacja zaznaczona na 31 stycznia. Przy poprzednich dwóch transferach czulam piersi odkąd bralam progesteron. Przy pierwszym swiezym bolały kilka dni i nagle przestały. Przy drugim tez pobolewaly ale lekko. Teraz poki co nic. A 2 lata temu kiedy zaszłam w ciaze to piersi moment mi urosły i sie zrobiły takie żylaste. Nie wiem od czego to zależy. Ale tutaj pisały dziewczyny, niektóre,ze nie miały zupełnie zadnych objawow, inne z kolei,ze miały jak na okres.. A widzisz, piersi Cię nie bolą A jest dzidzia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] cudownie ;)

reklama
Dziś jest 2dpt. Weryfikacja zaznaczona na 31 stycznia. Przy poprzednich dwóch transferach czulam piersi odkąd bralam progesteron. Przy pierwszym swiezym bolały kilka dni i nagle przestały. Przy drugim tez pobolewaly ale lekko. Teraz poki co nic. A 2 lata temu kiedy zaszłam w ciaze to piersi moment mi urosły i sie zrobiły takie żylaste. Nie wiem od czego to zależy. Ale tutaj pisały dziewczyny, niektóre,ze nie miały zupełnie zadnych objawow, inne z kolei,ze miały jak na okres.. A widzisz, piersi Cię nie bolą A jest dzidzia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] cudownie ;)
Nie ma zasady, sama po sobie widzisz jak miałaś różnie 🙂 i podobno też ciąże u tej samej kobiety mogą być bardzo różne więc po rpsotu czekamy razem z Tobą, trzymamy mocno kciuki ✊ i wierzymy w Maleństwo, że właśnie sobie szuka miejsca do implantacji ☺️

Boziu jakie to piekne ❤ Mam nadzieje ze tez kiedys tego doswiadcze...
Ja jestem przekonana, że tego doświadczysz i to już niebawem ✊ mając taką wiedzę, determinację i power do działania szanse zwiększasz co najmniej kilkakrotnie ☺️ Mało które forumowe dziecko, jestem w stanie wyobrazić sobie tak dokładnie jak Twoje 😅 taka Mała Bazylka (albo Mały Bazyliszek 😏), których wszędzie pełno 😋

Dziękuję, że pytasz. Wczoraj chodziłam jakas taka poddenerwowana cały dzień A dziś jest ok. Generalnie boli mnie tylko skóra po zastrzykach. Piersi nie czuje w ogole. Dziś poszlam na bardzo długi spacer z siostra i wozkiem;) i leciutko mnie jakby brzuch bolał, A może to kregoslup. Sama nie wiem. Ogólnie dobrze sie czuje. Staram się nie wschluwiac w jakiekolwiek objawy. Choć nie ukrywam,ze co chwila rozne mysli mnie nachodzą.
A jak Ty sie czujesz???
Dzięki, mnie trochę bolał brzuch wczoraj, ale to żaden objaw, bo wczoraj był transfer. Wczoraj przeleżałam przed tele i oglądałam seriale, dziś po tym relanium spałam do 12... ale się wyspalam na maxa 🙂. Myśle ze to był dobry pomysł w moim przypadku żeby to dołączyć, bo wczoraj miałam jakiś do d... dzień po tej info ze jeden zarodek się nie rozmrozil. Dziś znowu leżymy z kotełem i chyba się zaraz wybiorę chociaż na wyprawę do apteki po leki, bo za godz mąż wraca z pracy i będę przygotowywać kolacje. A jutro idę już do pracy. Poza tym żadnych objawów, ale to jeszcze wcześnie 😉
A koteł tak mnie ogrzewa 😄

Załączniki

• B0B742A9-73EA-415A-990D-7ED99A851038.jpeg
    B0B742A9-73EA-415A-990D-7ED99A851038.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 87
Dzięki, mnie trochę bolał brzuch wczoraj, ale to żaden objaw, bo wczoraj był transfer. Wczoraj przeleżałam przed tele i oglądałam seriale, dziś po tym relanium spałam do 12... ale się wyspalam na maxa 🙂. Myśle ze to był dobry pomysł w moim przypadku żeby to dołączyć, bo wczoraj miałam jakiś do d... dzień po tej info ze jeden zarodek się nie rozmrozil. Dziś znowu leżymy z kotełem i chyba się zaraz wybiorę chociaż na wyprawę do apteki po leki, bo za godz mąż wraca z pracy i będę przygotowywać kolacje. A jutro idę już do pracy. Poza tym żadnych objawów, ale to jeszcze wcześnie 😉
A koteł tak mnie ogrzewa 😄
Jakie przecudne oczy ma twój koteł❤️❤️❤️

Ja jestem przekonana, że tego doświadczysz i to już niebawem ✊ mając taką wiedzę, determinację i power do działania szanse zwiększasz co najmniej kilkakrotnie ☺ Mało które forumowe dziecko, jestem w stanie wyobrazić sobie tak dokładnie jak Twoje 😅 taka Mała Bazylka (albo Mały Bazyliszek 😏), których wszędzie pełno 😋
Fakt ze troche mnie duzo. Zastanawiam sie czy isc rano na silownie. A moze poczekac do wizyty? Ale mnie wzruszylas... Tak sie zastanawiam czy czasmi nie jest tak ze komus to sie wydaje naturalne wlasnie nie wychodzi?

reklama
Do góry