reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja przez endometrioze mam niskie amh. Wcześniej 1,6 tzn dwa lata temu, a teraz 2,4 🤔
FSH bez zmian ok 5. Wiesz co lekarz mi zalecił to kupiłam 🤷 Mąż sam czytał i skompletował sobie zestaw witamin tj l - karnityna, l - arginina, koenzym Q10, selen, cynk i kwas foliowy. Siedział i szukał na babyboom😁
Zajebisty ten Twój Mąż 😊Mojemu sama ogarnęłam co ma brać, właściwie lekarz dał nam poprzednio wybór pro fertil lub fertilman plus i kupiłam to drugie bo było tańsze. Teraz tylko wyjęłam z szafki i mu wcisnęłam, żeby brał 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Zajebisty ten Twój Mąż 😊Mojemu sama ogarnęłam co ma brać, właściwie lekarz dał nam poprzednio wybór pro fertil lub fertilman plus i kupiłam to drugie bo było tańsze. Teraz tylko wyjęłam z szafki i mu wcisnęła, żeby brał 😁
Zazwyczaj nie narzekam 😁 może czasem 😉
Dobrze, że Twój chociaż bierze! Mój to ma sklerozę i trzeba mu przypominać. A ja kupiłam sobie pudełeczko i segreguje co tydzień 😉 mój też przy poprzedniej bral fertilman plus. Ta suplementacja profertilem cenowo to kosmos. W sumie jak wszystko przy in vitro 🤔

Załączniki

• received_452375025642933.jpeg
    received_452375025642933.jpeg
    315,6 KB · Wyświetleń: 96
  • received_483132105922349.jpeg
    received_483132105922349.jpeg
    571,3 KB · Wyświetleń: 92
Mówisz i masz 🙂 synuś spał smacznie z rączkami za głową😉
Aaaaale cudowny 🥺🥰 ja Cię kręcę, jak to już na tym etapie dziecko jest podobne do noworodka, niesamowite ♥️ mamy szczęście, że żyjemy w tych czasach, ja z tych zdjęć USG kiedyś zrobię sobie album, a kobiety 100lat temu to dopiero jak urodziły wiedziały co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka, a my sobie podglądamy regularnie już w brzuszku od wielkości ziarnka groszku, suuuper ☺️

Dziewczyny partner koleżanki ma Kryptozoospermia czy można jakoś poprawić plemniki ?Ja jestem zielona w temacie nigdy się tym nie interesowałam. Macie może jakieś sprawdzone suplementy?

Wracamy po wizycie. Rano jeszcze robiłam amh bo jest w ramach programu na który się zdecydowaliśmy i wyszło 6.25...Lekarz mówi że przy wyższych poziomach może się tak wahać, ja sama nie wiem... Mam od dziś Menopur i Gonapeptyl codziennie. Menopur na razie w małych dawkach:150,75,75,i po 150 do przyszłego piątku. Nazwał to stymulacją blokującą. Nie oglądał pęcherzyków, z amh wyliczył ich total ilość na 55[emoji50] i mówił, że na usg i tak byłoby widać tylko część i na razie to nic nie wniesie. Apteka zaliczona, spodziewałam się że zapłacę za leki fortunę, a zapłaciłam 66zl. Jest zimno jak cholera... Czekamy na autobus do domku
Super, ze już działacie. Trzymam kciuki;)
No amh wysokie naprawde.

Hej kochane mogę was prosić o jakieś tytuły fajnych seriali na netflix ostatnio ktoś polecił what if i you strasznie mi sie spodobaly juz ogarniete

Aaaaale cudowny 🥺🥰 ja Cię kręcę, jak to już na tym etapie dziecko jest podobne do noworodka, niesamowite ♥ mamy szczęście, że żyjemy w tych czasach, ja z tych zdjęć USG kiedyś zrobię sobie album, a kobiety 100lat temu to dopiero jak urodziły wiedziały co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka, a my sobie podglądamy regularnie już w brzuszku od wielkości ziarnka groszku, suuuper ☺
To prawda teraz te zdjęcia są pieekne 😉 też planujemy zrobić z nich album 🙂 pamiątka bedzie pierwsza klasa 😍 to teraz czekamy na twoje kolejne zdjęcie, a raczej dzidzi 😉, a ja znowu miesiąc czekania, kolejne badanie 24.02, dopiero...cała wieczność.

reklama
Do góry