reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będzie dobrze. Ja mam taką myśl może nie do końca zgodna z prawdą że te zarodek ma już 5 dni więc jest starszy i mocniejszy od pierwszego a cykl jest naturalny więc jak by ciało naturalnie jest na niego gotowe. I to ma być podstawą mojego sukcesu[emoji1787][emoji1787]
Będę trzymać za Ciebie kciuki.
Dziękuje serdecznie [emoji8]
Ja mam zrobić betę 9 dni po transferze czyli licząc od dziś jako dzień 1 to wypadnie w przyszły piatek. Ostatnio zaczęłam krwawić dwa dni wcześniej i czułam ze nadchodzi okres. Dziewczyny pisały ze to może oznaczać i ciąże i okres, u mnie niestety to drugie. Teraz, jeśli nie zacznę krwawić wcześniej, to mam plan doczekać do tego piątku.

O jej, jakiego macie pięknego koteła [emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja bralam relanium A o 6 już budzik na leki.. hehhe, słabo pospalam
Nic. Czekamy cierpliwie ;)
Dziękuje, póki co kotek nam się udał 😜 Mnie mąż o 9 przebudził na buziaka, bo wychodził do pracy, toszybko zaaplikowałam co trzeba i mi się usnęło 😴
Czekamy ✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️

Będzie dobrze. Ja mam taką myśl może nie do końca zgodna z prawdą że te zarodek ma już 5 dni więc jest starszy i mocniejszy od pierwszego a cykl jest naturalny więc jak by ciało naturalnie jest na niego gotowe. I to ma być podstawą mojego sukcesu[emoji1787][emoji1787]
Będę trzymać za Ciebie kciuki.
Dziękuje 😘😘😘
Tego mi było trzeba, dałaś mi wiarę.
❤️❤️❤️

I dlatego się boisz, że jak o czymś pomyślisz to Ci się przytrafi, oczywiście pewnie większość negatywnych rzeczy. W myśleniu magicznym chodzi o to, że jak teraz np sobie pomyślisz, że właśnie za oknem na ulicy przejeżdża czerwone auto i tak właśnie będzie, to znaczy, że masz takie moce i Twoje myśli spowodowały że ono tam jedzie? Czy po prostu jest jakies prawdopodobieństwo, że czerwone samochody stanowią jakaś część pojazdów w ogóle i akurat w tym momencie po prostu zdarzyło się, że czerwony samochód przejechał za Twoim oknem 🙂 warto sobie czasami tak na zdrowy rozsądek poanalizować jak to jest żebyśmy się nie zapędzali w te pułapki myślowe 😘
Ja pamiętam że studiów zapułapczenie😊stoisz na przystanku i czekasz na twój autobus. Możesz iść do tramwaju, w sumie każdy Ci pasuje, ale wolisz autobus więc czekasz. W międzyczasie przejechało kilka tramwajów. Zastanawiasz się czy jednak nie iść na tramwaj, no ale już tyle czasu stoisz na tym przystanku autobusowym, że pewnie twój autobus już będzie za chwilę, no bo juz tyle stoisz że na pewno za chwilę będzie i Ci szkoda jednak tego stania... Im dłużej czekasz tym bardziej Ci szkoda tego czekania, a w międzyczasie odjeżdżają sobie kolejne tramwaje... Ja trochę dzisiaj tak miałam 😁

Szczerze mówiąc nie miałam takiego typu sytuacji, ale.ja też czasami tak mam że przypomina mi się jakiś smak czy zapach z dzieciństwa,.ale to wiąże raczej z przyjemnym odczuciem.
A ja mam czasami takie uczucie jakbym rosla i rosla i zaraz miala wybuchnąć albo na odwrót, ze się kurcze A wszystko dookoła robi sie ogromne. Mam tak tylko jak zamknę oczy i tylko jak jestem w solarium ( A raczej jak kiedyś bywalam). Próbowałam o tym kiedyś czytac, znalazlam cos na temat syndromu Alicji w krainie czarów ale nie pasowało mi to do końca.. dopiero jak otworzyłam oczy to to mijalo..

reklama
Hej kochane! Jestem po kolejnym usg. Naprodukowałam około 14 pęcherzyków, w dalszym ciągu mam przyjmować Gonal F, Menopur i Gonapeptyl. Kolejna wizyta w poniedziałek. Miałam badany estradiol 163.3 pg/ml i progesteron 0.229 pg/ml. Co sądzicie o tych wynikach? Nie mam pojęcia jak je interpretować... To mój 6 dzień stymulacji.

Do góry