reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen kiedy jest dzień babci i dziadka? To chyba jakoś niedługo jest tez dzień pączka czy jakos tak? 😍
Ja tez mam babcie jedną i 14 lutego w walentynki mamy bal urodzinowy w restauracji na 80 lat ;)
Babci 21.01
Dziadka 22.01
80tka to mega sprawa!!! Super, że udało się namówić Jubilatkę do takiego świętowania, bo z tym bywa różnie 😉
Ja mam jedną babcię własną 83 lata,a jedną przyszywaną, czyli formalnie to jest babcia mojego męża i ona właśnie w grudniu miała 80tke😊Mega się cieszę, że je mam😊

Nawet peeling możesz sobie tym zrobić jest extra 👌🏻😸
Ooo ja to uwielbiam się w tym kąpać. Tylko najpierw trzeba się umyć żeby już w tej wodzie z epsom solą nie dodawać żadnych kosmetyków tylko żeby się wchłonął magnez przez skore. I potem tez nie balsamowac tylko odpoczywać po kąpieli bo trochę osłabia...przynajmniej mnie bo ja kocham taka gorąca wodę 🤪

Dużo osób tez poleca klinikę we Wrocławiu koło PKP a my osobiście byliśmy tam i powiem szczerze ze gorzej nikt nas nie potraktować na pierwszej wizycie jak tam. Lekarz wogole jakby łaske robił ze nas przyjął 🤦🏻‍♀️
Jesteś z Krakowa?
Ja naprawdę popecam klinikoe Artvimed i dr Ch. podejdzie do Ciebie indywidualnie możesz się umówić na 1 wizyte i zobaczyć jak to wygląda :)

No to faktycznie nie łatwa sytuacja...Te cholerne pieniądze [emoji853]. Z nimi wszystko byłoby o wiele łatwiejsze...
Pomyśl na spokojnie i rozważ wszystkie za i przeciw. Najwyżej, jeśli nie zmienisz kliniki to jesteś teraz o wiele mądrzejsza i nie będziesz ślepo wierzyć lekarzowi. Jak coś będzie nie tak szło to przerwiesz stymulację. Szkoda że te doświadczenie zdobyłaś własnym kosztem [emoji853]
Mój mąż ma taka prace a nie inna . Gdyby nie taka to by nas nie było stać na procedurę . Mamy trochę skomplikowana sytuacje bo jest obcokrajowcem i jak narazie nie ma obywatelstwa by mógł pracować naprzyklad w De . Firma która go zatrudniła nie bała się . Walczyliśmy 5 lat by mógł zarabiać w swoim zawodzie godnie i wkoncu się udało . Dopóki nie otrzyma obywatelstwa nie moze zrezygnować z tej pracy z tych wyjazdów . W zeszłym roku na urlopie udało się zrobić badania i zamrozić bym mogła sama przystąpić do stymulacji itd. Nie umiemy zaplanować jego zjazdów a ze pracuje 6 dni w tyg to niema opcji zjazdu na weekend i załatwienia lekarza . W domu będzie za jakieś 3-4 tyg na 5 dni i nie mamy możliwości pogodzić tego z inna klinika . On w czwartki dowiaduje sie ze zjeżdża na pare dni . A podpisać dokumenty w klinice udało się bo na święta był w domu

Rozumiem! Super ze Wam pomogl accofil od razu. Przy Kir Aa i C2 zwiększa szanse ale często nie za pierwszym razem ;) Ja dostałam tylko podskornie na Brak DSow a mam BX
No ja jestem mega ciekawa jaki u mnie jest KIR. I co tym dalej będzie. Jeszcze jakieś ponad 2 tygodnie czekania na wynik.
Ale jestem coraz bardziej przekonana, że jesteśmy na dobrym tropie. Dzięki Wam przede wszystkim 😘

reklama
Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]
IMG_20200114_193719.jpeg

Do góry