reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może i masz racje . bo zrobili tyle badań i zabiegów że ja juz mam coraz mniej nadzieji . jutro minie 3 lata jak się leczę w klinice invicta gdańsk . nie myślałam ze tak długo będzie to trwało . jak byłam na pierwszej wizycie 3 lata temu 15.01.2017 u doktora hajdusianka to tak przedstawił ten obraz posiadania dziecka . będzie pyk i dziecko a tu 3 lata i nic . brak słów . nerwów , pieniędzy , łez wylanych bo każdej nie udanej próbie . a teraz taki wynik BIOPSJA ASPIRACYJNA ENDOMETRIUM- OCENA RECEPTYWNOSCI . Boje się ze antybiotyki nie pomogą .
Lecze się w tej samej klinice od 2012, pierwsze 2 stymulacje u dr Beaty O. Na trzecią już do Stencla przeszłam i jego tam jedynie akceptuje, z resztą lekarzy staram się nie mieć kontaktu.
Antybiotyk raczej Ci pomoże, naprawdę popatrz na to jak na szanse że wynik coś wykazał i jest duża szansa że go wyleczyć. Z zarodkami nie było problemu? Coś z immunologii sprawdzałaś? Jakie Ci CD56 w wyniku receptywnosci wyszły?

Przed wizyta u mojej gin zadzwonił lekarz z kliniki . Zaproponował długi protokół i stymulację na dawce 300. Powiedział żebym przegadała z mężem i dała znać.

Moja gin po wysłuchaniu opowieści zaproponowała dosłownie to samo . Czyli wyciszenie jajników antykami i kolejna procedura . Oczywiście jeśli po 5 dniach stymulacji będzie podobnie do tej to przerwać .

Boje się antyków ze względu na ta cholerna tarczyce . Murawa jak myślisz ? Jestem wypompowana . Muszę się z tym przespać .

Lecze się w tej samej klinice od 2012, pierwsze 2 stymulacje u dr Beaty O. Na trzecią już do Stencla przeszłam i jego tam jedynie akceptuje, z resztą lekarzy staram się nie mieć kontaktu.
Antybiotyk raczej Ci pomoże, naprawdę popatrz na to jak na szanse że wynik coś wykazał i jest duża szansa że go wyleczyć. Z zarodkami nie było problemu? Coś z immunologii sprawdzałaś? Jakie Ci CD56 w wyniku receptywnosci wyszły?

ja miałam pierwszą wizytę u hajdusianka i pierwszy zabieg inseminacji ( wydawał się inny lecz po zabiegu nie udanym dziwnie do nas zaczoł podchodzić i zachowywać ). drożność robił mi doktor sieg mało mówi( lecz moim zdaniem nie ma mnie zabawiać lecz działać , on przygotowywał mnie do 2 inseminacji i jedną sam robił, zabieg receptywności też sam robił . protokół do in vitro ) . byłam u beaty na inseminacji i jednym przygotowaniu do niego zrobiła na mnie złe wrazenie choć nic złego nie zrobiła . stencel robił mi drugi zabieg invitro ponieważ mój lekarz sieg mnie do niego skierował sam bo podobno ma dobra rękę do tego nie mogę powiedzieć momęt byłam po zabiegu chociać mam dużo zakrętów w niej . hasikowa jedna wizyta stwierdzam że szybko weszłam do niej ale jeszcze szybciej wyszłam tam nie ma kolejek .głodek jedna inseminacja i in vitro zimy i trudno trafia.

reklama
Do góry