reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lekarz mówił ze teraz bedzie brany tylko jeden wycinek . tak napisał " KOLEJNYM CYKLU OD 2-GO DNIA CYKLU=> ESTROFEM 2X1 TABL DOPOCHWOWO PABI-DEXAMETHASON 1X1 TABL DOUSTNIE WIZYTA W KLN INVICTA MIĘDZY 12-14 DNIEM PRZYJMOWANIA LEKU ESTROFEM. ...........WIZYCIE ZAPLANOWANIE PROTOKOŁU I WYZNACZENIE TERMINU BIOPSJI ENDOMETRIUM CELEM SPRAWDZENIA RECEPTYWNOŚCI ENDOMETRIUM NA 7-MA DOBĘ SUPLEMENTACJI MIKRONIZOWANYM PROGESTERONEM FAZY LUTEALNEJ=> PLANOWANA TYLKO JEDNA BIOSJA "
Dokladnie, powtorka to 7ma doba tylko bo okna implantacyjnego już nie ma sensu sprawdzać a dla tych parametrów jakie Tobie leczą 7ma doba jest kluczowa. Oby CD65 wyszły niższe po antybiotyku a jeśli nie to spokojnie na to też są sposoby.. Ja miałam 80 i dostałam na miesiąc steryd plus 2 x Intralipid i zaskoczyla biochemiczna ale drugim razem miałam już immunosupresje i steryd, Intralipid ale uważam że to głównie accofil pomógł tylko że on na co innego.
Uważam że jesteś na dobrej drodze!

@Laurka2019 brała jedno i drugie i efekt stymulacji był dobry. Ja też biorę i jedno i drugie, DHEA Eljot 2x1,ovarin też 2x1. Fakt, że u mnie te suplementy mam tylko na miesiąc. Mam nadzieję że to cokolwiek pomoże. No i biorę razem z antykami. Zresztą nawet na rozpisce z kliniki mam brać kwas foliowy łącznie z antykami, więc nie obawiam się łączenia suplementów z antykami.
A czemu dhea eljot dwa razy dziennie? 🧐 Czy ja coś przegapiłam? Mi się wydawało, że na ulotce pisało raz dziennie że śniadaniem 🤔 ale oczywiście mogłam coś przeoczyć. Ovarin też łykami i q10, i nie wiem co jeszcze brać, żeby było dobrze 😉

@Laurka2019 brała jedno i drugie i efekt stymulacji był dobry. Ja też biorę i jedno i drugie, DHEA Eljot 2x1,ovarin też 2x1. Fakt, że u mnie te suplementy mam tylko na miesiąc. Mam nadzieję że to cokolwiek pomoże. No i biorę razem z antykami. Zresztą nawet na rozpisce z kliniki mam brać kwas foliowy łącznie z antykami, więc nie obawiam się łączenia suplementów z antykami.

Wiesz ovarin super działa na owulacje wiec niewiem czy jest sens przy antykach .

reklama
Teraz? Płacze nad @Aneczka85_01 [emoji22]. Hormony buzują. No co za ciule ja prowadzili [emoji22]
Ananasa nie kupiłam, bo u mnie na tym końcu świata NIE MA[emoji849].
A tak, to na razie bezobjawowo jest [emoji846].
A Ty jak tam, odleżyny już są?
a smol tego ananasa. Duzo cukru ma ;) Co ty :) Wiesz jak mi fajnie dzisiaj bylo :D Poogladałysmy sobie stare zdjecia z moja mama. Ogladałysmy dirty dancing po raz enty. Ubralam sie i pojechalysmy na chwile do mojej ciotki. Teraz juz jestem sama i w nocy tez bede sama bo Łukasz zostaje w warszawie. Ogladam 9 odcinek 2 sezonu 13 powowdow :) Juz nawet mi nie pisz, ja to sie tak zdenerwowałam ze @Aneczka85_01 musi przez to przechodzic ze sie juz pozniej nawet nic nie odzywalam. No masakra jakas TOTALNA!!! Az sie boje co ze mna bedzie ;( Nigdy nic nie wiadomo. Wcinam własnie pomelo :) A ty nie mysl o objawach bo wiesz jak to z nimi jest :)

Do góry