reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen kiedy jest dzień babci i dziadka? To chyba jakoś niedługo jest tez dzień pączka czy jakos tak? 😍
Ja tez mam babcie jedną i 14 lutego w walentynki mamy bal urodzinowy w restauracji na 80 lat ;)
Babci 21.01
Dziadka 22.01
80tka to mega sprawa!!! Super, że udało się namówić Jubilatkę do takiego świętowania, bo z tym bywa różnie 😉
Ja mam jedną babcię własną 83 lata,a jedną przyszywaną, czyli formalnie to jest babcia mojego męża i ona właśnie w grudniu miała 80tke😊Mega się cieszę, że je mam😊

Nawet peeling możesz sobie tym zrobić jest extra 👌🏻😸
Ooo ja to uwielbiam się w tym kąpać. Tylko najpierw trzeba się umyć żeby już w tej wodzie z epsom solą nie dodawać żadnych kosmetyków tylko żeby się wchłonął magnez przez skore. I potem tez nie balsamowac tylko odpoczywać po kąpieli bo trochę osłabia...przynajmniej mnie bo ja kocham taka gorąca wodę 🤪

Dużo osób tez poleca klinikę we Wrocławiu koło PKP a my osobiście byliśmy tam i powiem szczerze ze gorzej nikt nas nie potraktować na pierwszej wizycie jak tam. Lekarz wogole jakby łaske robił ze nas przyjął 🤦🏻‍♀️
Jesteś z Krakowa?
Ja naprawdę popecam klinikoe Artvimed i dr Ch. podejdzie do Ciebie indywidualnie możesz się umówić na 1 wizyte i zobaczyć jak to wygląda :)

No to faktycznie nie łatwa sytuacja...Te cholerne pieniądze [emoji853]. Z nimi wszystko byłoby o wiele łatwiejsze...
Pomyśl na spokojnie i rozważ wszystkie za i przeciw. Najwyżej, jeśli nie zmienisz kliniki to jesteś teraz o wiele mądrzejsza i nie będziesz ślepo wierzyć lekarzowi. Jak coś będzie nie tak szło to przerwiesz stymulację. Szkoda że te doświadczenie zdobyłaś własnym kosztem [emoji853]
Mój mąż ma taka prace a nie inna . Gdyby nie taka to by nas nie było stać na procedurę . Mamy trochę skomplikowana sytuacje bo jest obcokrajowcem i jak narazie nie ma obywatelstwa by mógł pracować naprzyklad w De . Firma która go zatrudniła nie bała się . Walczyliśmy 5 lat by mógł zarabiać w swoim zawodzie godnie i wkoncu się udało . Dopóki nie otrzyma obywatelstwa nie moze zrezygnować z tej pracy z tych wyjazdów . W zeszłym roku na urlopie udało się zrobić badania i zamrozić bym mogła sama przystąpić do stymulacji itd. Nie umiemy zaplanować jego zjazdów a ze pracuje 6 dni w tyg to niema opcji zjazdu na weekend i załatwienia lekarza . W domu będzie za jakieś 3-4 tyg na 5 dni i nie mamy możliwości pogodzić tego z inna klinika . On w czwartki dowiaduje sie ze zjeżdża na pare dni . A podpisać dokumenty w klinice udało się bo na święta był w domu

Rozumiem! Super ze Wam pomogl accofil od razu. Przy Kir Aa i C2 zwiększa szanse ale często nie za pierwszym razem ;) Ja dostałam tylko podskornie na Brak DSow a mam BX
No ja jestem mega ciekawa jaki u mnie jest KIR. I co tym dalej będzie. Jeszcze jakieś ponad 2 tygodnie czekania na wynik.
Ale jestem coraz bardziej przekonana, że jesteśmy na dobrym tropie. Dzięki Wam przede wszystkim 😘

reklama
Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]
IMG_20200114_193719.jpeg

Do góry