reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]Zobacz załącznik 1068354
Jak klony😀Pokazałam mojemu M a on na to, że to jak fotomontaż wygląda😀Bo żeby takie same koty zastygły w takiej samej pozycji to już wyczyn😂
Daj im coś albo pomiziaj chociaż żeby nie sterczały tak na darmo😀😂

Ostatnia edycja:
Czyli pierwsza byla w 5tej dobie a druga 2 dni pozniej? jesli tak to ta druga wynik jest za wysoki więc pewnie do transferu dostaniesz steryd i Intralipid no chyba że leczenie antybiotykiem poprawi CD56 , w 7mej dobie są najważniejsze. Najlepiej jak nie wyżej niż 65

lekarz mówił ze teraz bedzie brany tylko jeden wycinek . tak napisał " KOLEJNYM CYKLU OD 2-GO DNIA CYKLU=> ESTROFEM 2X1 TABL DOPOCHWOWO PABI-DEXAMETHASON 1X1 TABL DOUSTNIE WIZYTA W KLN INVICTA MIĘDZY 12-14 DNIEM PRZYJMOWANIA LEKU ESTROFEM. ...........WIZYCIE ZAPLANOWANIE PROTOKOŁU I WYZNACZENIE TERMINU BIOPSJI ENDOMETRIUM CELEM SPRAWDZENIA RECEPTYWNOŚCI ENDOMETRIUM NA 7-MA DOBĘ SUPLEMENTACJI MIKRONIZOWANYM PROGESTERONEM FAZY LUTEALNEJ=> PLANOWANA TYLKO JEDNA BIOSJA "

Teraz? Płacze nad @Aneczka85_01 [emoji22]. Hormony buzują. No co za ciule ja prowadzili [emoji22]
Ananasa nie kupiłam, bo u mnie na tym końcu świata NIE MA[emoji849].
A tak, to na razie bezobjawowo jest [emoji846].
A Ty jak tam, odleżyny już są?

Kochana Ty się nie martw o mnie . Dbaj o siebie i kropka [emoji8]

Dziewuszki powiedzcie o tym dhea eljot bo chce zamówić . Ginka kazała odstawić ovarin jak bym brała ten dhea. Myślicie ze wraz z antykami będzie dobrze brać to ?

No to faktycznie nie łatwa sytuacja...Te cholerne pieniądze [emoji853]. Z nimi wszystko byłoby o wiele łatwiejsze...
Pomyśl na spokojnie i rozważ wszystkie za i przeciw. Najwyżej, jeśli nie zmienisz kliniki to jesteś teraz o wiele mądrzejsza i nie będziesz ślepo wierzyć lekarzowi. Jak coś będzie nie tak szło to przerwiesz stymulację. Szkoda że te doświadczenie zdobyłaś własnym kosztem [emoji853]

No tak gdyby nie kasa to by mąż siedział w Domu i napewno nie było nas stać na leczenie

reklama
Dziewuszki powiedzcie o tym dhea eljot bo chce zamówić . Ginka kazała odstawić ovarin jak bym brała ten dhea. Myślicie ze wraz z antykami będzie dobrze brać to ?
@Laurka2019 brała jedno i drugie i efekt stymulacji był dobry. Ja też biorę i jedno i drugie, DHEA Eljot 2x1,ovarin też 2x1. Fakt, że u mnie te suplementy mam tylko na miesiąc. Mam nadzieję że to cokolwiek pomoże. No i biorę razem z antykami. Zresztą nawet na rozpisce z kliniki mam brać kwas foliowy łącznie z antykami, więc nie obawiam się łączenia suplementów z antykami.

Do góry