reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]Zobacz załącznik 1068354
Jak klony😀Pokazałam mojemu M a on na to, że to jak fotomontaż wygląda😀Bo żeby takie same koty zastygły w takiej samej pozycji to już wyczyn😂
Daj im coś albo pomiziaj chociaż żeby nie sterczały tak na darmo😀😂

Ostatnia edycja:
Czyli pierwsza byla w 5tej dobie a druga 2 dni pozniej? jesli tak to ta druga wynik jest za wysoki więc pewnie do transferu dostaniesz steryd i Intralipid no chyba że leczenie antybiotykiem poprawi CD56 , w 7mej dobie są najważniejsze. Najlepiej jak nie wyżej niż 65

lekarz mówił ze teraz bedzie brany tylko jeden wycinek . tak napisał " KOLEJNYM CYKLU OD 2-GO DNIA CYKLU=> ESTROFEM 2X1 TABL DOPOCHWOWO PABI-DEXAMETHASON 1X1 TABL DOUSTNIE WIZYTA W KLN INVICTA MIĘDZY 12-14 DNIEM PRZYJMOWANIA LEKU ESTROFEM. ...........WIZYCIE ZAPLANOWANIE PROTOKOŁU I WYZNACZENIE TERMINU BIOPSJI ENDOMETRIUM CELEM SPRAWDZENIA RECEPTYWNOŚCI ENDOMETRIUM NA 7-MA DOBĘ SUPLEMENTACJI MIKRONIZOWANYM PROGESTERONEM FAZY LUTEALNEJ=> PLANOWANA TYLKO JEDNA BIOSJA "

Teraz? Płacze nad @Aneczka85_01 [emoji22]. Hormony buzują. No co za ciule ja prowadzili [emoji22]
Ananasa nie kupiłam, bo u mnie na tym końcu świata NIE MA[emoji849].
A tak, to na razie bezobjawowo jest [emoji846].
A Ty jak tam, odleżyny już są?

Kochana Ty się nie martw o mnie . Dbaj o siebie i kropka [emoji8]

Dziewuszki powiedzcie o tym dhea eljot bo chce zamówić . Ginka kazała odstawić ovarin jak bym brała ten dhea. Myślicie ze wraz z antykami będzie dobrze brać to ?

No to faktycznie nie łatwa sytuacja...Te cholerne pieniądze [emoji853]. Z nimi wszystko byłoby o wiele łatwiejsze...
Pomyśl na spokojnie i rozważ wszystkie za i przeciw. Najwyżej, jeśli nie zmienisz kliniki to jesteś teraz o wiele mądrzejsza i nie będziesz ślepo wierzyć lekarzowi. Jak coś będzie nie tak szło to przerwiesz stymulację. Szkoda że te doświadczenie zdobyłaś własnym kosztem [emoji853]

No tak gdyby nie kasa to by mąż siedział w Domu i napewno nie było nas stać na leczenie

reklama
Dziewuszki powiedzcie o tym dhea eljot bo chce zamówić . Ginka kazała odstawić ovarin jak bym brała ten dhea. Myślicie ze wraz z antykami będzie dobrze brać to ?
@Laurka2019 brała jedno i drugie i efekt stymulacji był dobry. Ja też biorę i jedno i drugie, DHEA Eljot 2x1,ovarin też 2x1. Fakt, że u mnie te suplementy mam tylko na miesiąc. Mam nadzieję że to cokolwiek pomoże. No i biorę razem z antykami. Zresztą nawet na rozpisce z kliniki mam brać kwas foliowy łącznie z antykami, więc nie obawiam się łączenia suplementów z antykami.

Do góry