reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie jest tak źle bo endo mam 8mm więc jest ile trzeba żeby zakwalifikować do transferu... Zwiększyl mi do 3 x 2 estrofem i w sobotę mam go jeszcze zbadać i zmierzyć endo ale najważniejsze że transfer zarezerwowany na wigilię o godzinie 13.... Jadę właśnie na intralipid... Dzięki Wam za dobre słowa!
Cieszę się bardzo
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

No ja nie chce sztucznego cyklu i faszerowania sie znowu tymi lekami. Ja bede podchodzic juz tylko na cyklu naturalnym tak jak teraz bez zadnych lekow.
Aż tak Ci spieszno? Ja czekałam rok i też nie mogłam wytrzymać, ale jednak po cc to szybciej nie można. [emoji14]

Nie wiem jak kp i ciąża. Czasami to nie problem dla ciąży a czasami trzeba na gwałt odstawiać dziecko i to jest ogromny stres.

W każdym razie życzę Ci pięknego spotkania z córeczką, a później będziesz się zastanawiać czy dasz sobie radę. [emoji8]

@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥
Superrrrr👏👏👏👏
Kocham Cię za to baaaardzo🐶🐶🐶
Od razu widać, że szczęśliwy mega psiak i ileż miłości ma💓💓💓💓Wszystkiego co najlepsze dobra Duszyczko😘😘😘

@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥
Cudnie!!! Ja kiedyś marzyłam aby prowadzić schronisko dla psów a przynajmniej adoptować psa albo kilka. Wychowałam się w dzieciństwie z wieloma psami, mieliśmy hodowlę dużych psów, nawet odbieram poród jako 12 latka! Psy były dla mnie jak rodzeństwo i bardzo lubię jak ludzie poświęcają się psiakom... jesteś wielka!!!

reklama
@Netiaskitchen... Ach te hoormony🙄dobrze, że po gorszych chwilach zawsze jest jakieś ☀️☀️☀️🌞🌞🌞Będzie dobrze💓😘
@Aduś16 niech jeszcze podrośnie trochu to endometrium i będzie gitunio😁✊
Dziewczyny podczytywać się staram na bieżąco, brakuje mi czasu i siły, by było mnie tu duzzzzzzzo.
Ale jestem😘😘😘😋
No i jak w końcu baterie wyczerpuje i pojde na l4🤷‍♀️to jeszcze będziecie miały mnie dość 🙊🙊🙊

Do góry