reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No, ja dzisiaj nawarczałam przez telefon na M. Poszło o jakieś durne kliny do szafki w kuchni. A potem siedziałam i ryczałam, aż młody przyszedł i też zaczął płakać przez to... Jednak co za dużo hormonów to jednak niezdrowo...
Ja pierwsze dni po transferze też byłam zupełnie rozchwiana emocjonalnie- raz płakałam, później złościłam się z byle powodu, za chwilę byłam spokojna. Hormony to jedno a nasza głowa to drugie, jednak jakby nie było to gdzieś z tyłu głowy są te myśli czy się udało czy nie. No cóż musimy to jakoś przetrwać, to jest wyjątkowy czas dla organizmu, musisz być dla siebie wyrozumiała 😘

Dziewczyny nie jest tak źle bo endo mam 8mm więc jest ile trzeba żeby zakwalifikować do transferu... Zwiększyl mi do 3 x 2 estrofem i w sobotę mam go jeszcze zbadać i zmierzyć endo ale najważniejsze że transfer zarezerwowany na wigilię o godzinie 13.... Jadę właśnie na intralipid... Dzięki Wam za dobre słowa!

No, ja dzisiaj nawarczałam przez telefon na M. Poszło o jakieś durne kliny do szafki w kuchni. A potem siedziałam i ryczałam, aż młody przyszedł i też zaczął płakać przez to... Jednak co za dużo hormonów to jednak niezdrowo...
Właśnie takie pierdoły najczęściej wytrącają nas z równowagi. Każdego tu na forum wspierasz i pocieszasz, a sama w środku się dusisz pewnie od emocji. Wypłacz się kochana i będzie lepiej, dzieciaczka przytul, koteły też, i od razu będzie lżej na duszy

Dziewczyny nie jest tak źle bo endo mam 8mm więc jest ile trzeba żeby zakwalifikować do transferu... Zwiększyl mi do 3 x 2 estrofem i w sobotę mam go jeszcze zbadać i zmierzyć endo ale najważniejsze że transfer zarezerwowany na wigilię o godzinie 13.... Jadę właśnie na intralipid... Dzięki Wam za dobre słowa!
Będę z Tobą myślami!!! ❤️

Właśnie takie pierdoły najczęściej wytrącają nas z równowagi. Każdego tu na forum wspierasz i pocieszasz, a sama w środku się dusisz pewnie od emocji. Wypłacz się kochana i będzie lepiej, dzieciaczki przytul, koteły też, i od razu będzie lżej na duszy
Tak właśnie zrobię😊młody już przytulony, koty zostały. A M to zależy jak będzie jak wróci z pracy...A tymczasem mały poprawiacz nastroju 😊

Załączniki

• IMG_20191219_141225.jpg
    IMG_20191219_141225.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥
Słodziak ♥️

reklama
@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥️
Całkiem inny pies, widać ogromną różnice 😍

Do góry