Ja biorę 2×1 dhea eljot na polecenie lekarza. Czy poprawa nie wiem miałam jeden transfer , ale teraz podchodzę do drugiego i też bioręDziewczyny , które suplementujecie DHEA . Czy same od siebie , z poleceń lekarza, czy któraś miała znacząca poprawę w ilości lub jakości komórek po tym ? Zastanawiam się nad tym ze względu na niskie AMH. Poradzicie coś
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja sie za takiego uwazam. [emoji6]Moja św pamięci babunia całe życie powtarzała, że ludzi poznaje się po tym, jak traktują zwierzęta. I powiem Wam, że to mi się już wiele razy sprawdziło . Nie znam dobrego człowieka, który nie lubi zwierzaków
I niestety spotkalam mase ludzi na swojej drodze, ktorzy wola zwierzeta niz ludzi i coz, nie po drodze mi z takim typem.
A bierzesz dopochwowo ?? Podobno lepiej się wchłaniaDziewczyny u mnie jakaś lipa... Estradiol tylko 184 w 16dc stosowania 2 x 1 estrofem... Sprawdzałam poprzednie wyniki i miałam 1200 dwa razy... Rano nie zaaplikowalam estrofemu może dlatego niski taki wynik?? Nigdy z endo nie miałam problemu a tu taka lipa. boję się że odwołał wtorkowy transfer.. Chyba że zwiększy mi kilka krotnie dawkę estrofemu na te 5 dni do transferu??? Co sądzicie?? Jestem trochę podlamana...
Aduś16
Tak, tylko dowcipnie...A bierzesz dopochwowo ?? Podobno lepiej się wchłania
Marzycielka7
Nie boj się. Impreza dobra, bo nic nie pamiętasz musisz sobie tłumaczyć, ze idziesz zrobic cos ważnego, dobrego i potrzebnego
I tak muszę myśleć ale najpierw święta relaks i odpoczynek [emoji16]
W żadną stronę nie można przeginać, we wszystkim musi być jakaś równowaga. Nie każdy musi kochać zwierząta, ale trzeba je po prostu szanować i nie można ich świadomie krzywdzić, tak samo jak i ludzi. Wiesz o co mi chodzi, prawda? Często nie potrafię przelać myśli na kompaJa sie za takiego uwazam. [emoji6]
I niestety spotkalam mase ludzi na swojej drodze, ktorzy wola zwierzeta niz ludzi i coz, nie po drodze mi z takim typem.
nieagatka
Jasne, ze wiem.W żadną stronę nie można przeginać, we wszystkim musi być jakaś równowaga. Nie każdy musi kochać zwierząta, ale trzeba je po prostu szanować i nie można ich świadomie krzywdzić, tak samo jak i ludzi. Wiesz o co mi chodzi, prawda? Często nie potrafię przelać myśli na kompa
Ja nie lubie, sa mi obojetne, ale krzywdy bym nie zrobila.
Natomiast jak slysze (a zdaza sie), ze ludzie powinni wyginac i zrobic miejsce zwierzetom to polecilabym dobrego psychiatre [emoji38]
Śliwka12345
Tak plamiłamA czasami @Śliwka12345 nie plamiła na początku? Czy coś pokręciłam...
Ruda08
Ale u Ciebie chyba kosmówka ?Tak plamiłam
Bo mi się wydaje, że to u mnie progesteron płata figle. W pon jak badałam to miałam 15 nmól/l
Teraz mam 2 więcej duphastony i jeden lutinus
reklama
A w którym jesteś TC? Mi lekarz mówił że do 12 TC to normalne, chyba że masz skórcze i mocno krwawisz to wtedy na IP najlepiej podjechać, ja miałam mocne krwawienie w 6 TC ale na szczęście okazało się że wszystko ok.Dziewczyny ja to chyba osiwieje do tego porodu (a daleka droga)
Dzisiaj zobaczyłam delikatne plamienie .. mam nadzieję, że to przez mój niski progesteron brzuch boli mnie jak na okres, ale to chyba normalne ?
Dołożyłam jeszcze jedną luteinę, narazie nic nie ma. Tylko resztki lutinusa są albo różowe albo brązowe. Teraz biorę 360 mg progesteronu
Podziel się: