reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie jest tak źle bo endo mam 8mm więc jest ile trzeba żeby zakwalifikować do transferu... Zwiększyl mi do 3 x 2 estrofem i w sobotę mam go jeszcze zbadać i zmierzyć endo ale najważniejsze że transfer zarezerwowany na wigilię o godzinie 13.... Jadę właśnie na intralipid... Dzięki Wam za dobre słowa!

No i git. U mnie też endo słabiej rosło (podobno przez encorton, tak twierdził gin) i dorzucił mi jeszcze jedna tabletkę dowcipnie i było git :D
✊✊✊ za wigilię!!!

reklama
@Dakita30 no i reszta psiar, to moje kochane pieski. Patrzę na te mordki i od razu micha mi się cieszy. Żeby
IMG_20190217_121136.jpg
nie było - koty też kocham:p. Koty mieszkają i w domu i na dworze (zależy gdzie chcą być :p) a pieski są cały czas na dworze i pilnują obejścia
IMG_20190601_193630 (2).jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja to chyba osiwieje do tego porodu (a daleka droga)
Dzisiaj zobaczyłam delikatne plamienie .. mam nadzieję, że to przez mój niski progesteron 😞 brzuch boli mnie jak na okres, ale to chyba normalne ?
Dołożyłam jeszcze jedną luteinę, narazie nic nie ma. Tylko resztki lutinusa są albo różowe albo brązowe. Teraz biorę 360 mg progesteronu

Dziewczyny ja to chyba osiwieje do tego porodu (a daleka droga)
Dzisiaj zobaczyłam delikatne plamienie .. mam nadzieję, że to przez mój niski progesteron 😞 brzuch boli mnie jak na okres, ale to chyba normalne ?
Dołożyłam jeszcze jedną luteinę, narazie nic nie ma. Tylko resztki lutinusa są albo różowe albo brązowe. Teraz biorę 360 mg progesteronu
A czasami @Śliwka12345 nie plamiła na początku? Czy coś pokręciłam...

reklama
Moja św pamięci babunia całe życie powtarzała, że ludzi poznaje się po tym, jak traktują zwierzęta. I powiem Wam, że to mi się już wiele razy sprawdziło :). Nie znam dobrego człowieka, który nie lubi zwierzaków
Dokładnie! Wyjelas mi to z ust.. Tam gdzie mieszkam bardzo dobrze traktuje się zwierzęta, tam nie ma czegoś takiego jak bezpanskie psy albo skatowane... To jest też jeden z powodów dlaczego ich tak tutaj szanuje!

Do góry