reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie jest tak źle bo endo mam 8mm więc jest ile trzeba żeby zakwalifikować do transferu... Zwiększyl mi do 3 x 2 estrofem i w sobotę mam go jeszcze zbadać i zmierzyć endo ale najważniejsze że transfer zarezerwowany na wigilię o godzinie 13.... Jadę właśnie na intralipid... Dzięki Wam za dobre słowa!
Cieszę się bardzo
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

No ja nie chce sztucznego cyklu i faszerowania sie znowu tymi lekami. Ja bede podchodzic juz tylko na cyklu naturalnym tak jak teraz bez zadnych lekow.
Aż tak Ci spieszno? Ja czekałam rok i też nie mogłam wytrzymać, ale jednak po cc to szybciej nie można. [emoji14]

Nie wiem jak kp i ciąża. Czasami to nie problem dla ciąży a czasami trzeba na gwałt odstawiać dziecko i to jest ogromny stres.

W każdym razie życzę Ci pięknego spotkania z córeczką, a później będziesz się zastanawiać czy dasz sobie radę. [emoji8]

@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥
Superrrrr👏👏👏👏
Kocham Cię za to baaaardzo🐶🐶🐶
Od razu widać, że szczęśliwy mega psiak i ileż miłości ma💓💓💓💓Wszystkiego co najlepsze dobra Duszyczko😘😘😘

@fredka84 ja też jestem psią mamą.
W kwietniu tego roku adoptowalismy suczkę ze schroniska, z ogromnymi lękami, a teraz sunia pełna życia, wariatka straszna, rozśmiesza nas codziennie, to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Na pierwszym zdjęciu nasza Pyza jeszcze w schronisku a na drugim już u nas po 4 miesiącach w domku ♥
Cudnie!!! Ja kiedyś marzyłam aby prowadzić schronisko dla psów a przynajmniej adoptować psa albo kilka. Wychowałam się w dzieciństwie z wieloma psami, mieliśmy hodowlę dużych psów, nawet odbieram poród jako 12 latka! Psy były dla mnie jak rodzeństwo i bardzo lubię jak ludzie poświęcają się psiakom... jesteś wielka!!!

reklama
@Netiaskitchen... Ach te hoormony🙄dobrze, że po gorszych chwilach zawsze jest jakieś ☀️☀️☀️🌞🌞🌞Będzie dobrze💓😘
@Aduś16 niech jeszcze podrośnie trochu to endometrium i będzie gitunio😁✊
Dziewczyny podczytywać się staram na bieżąco, brakuje mi czasu i siły, by było mnie tu duzzzzzzzo.
Ale jestem😘😘😘😋
No i jak w końcu baterie wyczerpuje i pojde na l4🤷‍♀️to jeszcze będziecie miały mnie dość 🙊🙊🙊

Do góry