reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Haha no pewnie ze ze 100 ;P
Ja wiem ze malutki tylko chodzi mi o to ze przy takich malych wartosciach to tak czy siak sie nie odrozni kurczaka od ovitrelle bez powtorki za 2 dni i wzrostu ;)
Jak dam rade dzis po pracy skoczyc to skocze. Jak nie to jutro. Ty sie nie stresuj. :*
Szwf niech Ci da wychodne:laugh2: tylko nie mow po co bo bedzie krzyczal jak wczoraj:laugh2:

Wracam z urlopu i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Jak na zlosc przez calutki urlop nie ugryzl mnie ani jeden komar a teraz po powrocie w Polsce uchlaly mnie chyba z sto razy haha.

Dzis jade do doktora ustalic kiedy co i jak z transferem. Niestety glupio zrobilam, ze nie zdecydowalam sie przed urlopem na scratching bedac w 21dc. Obawialam sie, ze bedzie wszystko tak na styk, ze nie zdaze na transfer przy odpowiednim endo. Niestety jednak @ nadal nie ma, jestem w 44 dc, tak wiec mam teraz tylko nadzieje, ze doktor powie iz scratching mozliwy jutro jeszcze, no i ze @ nie pojawi sie do konca tygodnia. Wszystko zawsze na bakier.
Jak myslicie, w ogole mozna scratching w tak poznym dniu cyklu robic? Nie mam niestety innej opcji, bo znow nade mna wisi kwestia pracy a raczej poki ja jeszcze mam chcialam wszystko ogarnac.
Witamy :) Felia a ty jestes pewna ze @ przyjdzie? :D

Wracam z urlopu i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Jak na zlosc przez calutki urlop nie ugryzl mnie ani jeden komar a teraz po powrocie w Polsce uchlaly mnie chyba z sto razy haha.

Dzis jade do doktora ustalic kiedy co i jak z transferem. Niestety glupio zrobilam, ze nie zdecydowalam sie przed urlopem na scratching bedac w 21dc. Obawialam sie, ze bedzie wszystko tak na styk, ze nie zdaze na transfer przy odpowiednim endo. Niestety jednak @ nadal nie ma, jestem w 44 dc, tak wiec mam teraz tylko nadzieje, ze doktor powie iz scratching mozliwy jutro jeszcze, no i ze @ nie pojawi sie do konca tygodnia. Wszystko zawsze na bakier.
Jak myslicie, w ogole mozna scratching w tak poznym dniu cyklu robic? Nie mam niestety innej opcji, bo znow nade mna wisi kwestia pracy a raczej poki ja jeszcze mam chcialam wszystko ogarnac.

Felia, widze ze Ty tez sie zmagasz z dlugimi cyklami. Ja dzisiaj dzien 50 i cholerka oprocz pmsu, hormonow skaczacych na maxa to nic nie widac. I to mi troche komplikuje sytuacje z immuno leczeniem, znajac zycie dostane @ w Grecji [emoji33][emoji44]

Super kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
Podobno komary nie lubią naturalnego zapachu wanilii i kiedyś, w czasach przedprzemysłowych, używano olejku waniliowego jako odstraszacza (kiedyś byłam na średniowiecznym obozie z grupą rekonstrukcji historycznej i tam smarowali się i nie narzekali :)

@Koniczyna82 @Cassiah co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie? [emoji4]
Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac :( Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo :D Taka jestem bystra [emoji23]

Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min :)

Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka :( W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli :( Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...

Ide nadrabiac Waszs posty :)

Milego dnia wszystkim :*

IMG_20180730_123823_913.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_123823_913.jpg
    IMG_20180730_123823_913.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 460
To na bank nie otrivelle. Ktory masz dzien po transferze?

Ja bym poczekala do czw na bete.

dziś dopiero 7dpt 3 dniowego Kurczaka. Więc chyba poczekam. Na pewno do jutra. Ale widzisz jak te diablice poniżej kuszą ;P

Kurcia ja ci pisalam ze mi w tamtym miesiacu 8 dni po podaniu ovi juz nic nie wyszlo w krwi :D w zeromskim masz calodobowe, to chocby o polnocy ale jedz :D

A ja widzę cień, leć na bete

Kusicielki <3

Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac :( Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo :D Taka jestem bystra [emoji23]

Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min :)

Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka :( W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli :( Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...

Ide nadrabiac Waszs posty :)

Milego dnia wszystkim :*

Zobacz załącznik 883178

Piękny widok. Serce się raduje. Odpoczywaj. Wszystko musi być dobrze.

@Vorreiavereunbimbo O KTÓREJ WYNIKIIIIIIIIIIII

reklama
Do góry