reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej. No więc 1 genapeptyl wbity / wypity przez sadło me :p nastepne wizyty 09 i 16 /08/2018 . Co ja dzis odwalilam - szykuję się :bielizna , kiecka coby wygodnie , dokumenty i szuuu do samochodu. Odjechalismy kawalek , ja do m@£za " qurwa wracaj majtek nie ubrałam" no to wróciliśmy po majtki ;) co prawda i tak, za pare godzin je zdejmowałam :szok:
Uwielbiam Cię moja droga ❤❤❤

reklama
Dziewczyny. Ile sie ovitrelle uytrzymuje? Bo mialam podane 11 dni temu i na bobo tescie wyszedl taki mega mikro mikro cien (ze generalnie pewnie bardziej w mózgu go mam niz na tym tescie) Ale to czulosc ma duza wiec mysle ze to moze ten ovitrelle?
U mnie otrzymywał się z 14 dni ovitrelle piekna była krecha na wszystkich testach , a beta tylko 17 i spadła :( , ale nie u każdego utrzymuje się ten lek tak długo .... mam testy i mimo wszystko tez będę robic wcześniej , a beta najbardziej to potwierdzi :-) :) kiedy lecisz na potwierdzenie ?

mi 11 dnia wyszła właśnie taka blada i nie wiem czy to był skarbuś czy zastrzyk, ale 12 dnia wyszła taka sama tylko dłużej na nią czekałam - nie od razu tylko po 3 min się pojawiła - więc wywnioskowałam, że chyba zastrzyk, potem już nie robiłam sikańca tylko betę :) idź na betę będzie wszystko jasne! Trzymasz w napięciu strasznym :) powodzonka!

To ja chyba jeszcze poczekam z ta beta. Znajac zycie to zastrzyk.
Kiedys mi cien wyszedl po zastrzyku i jak zbadalam krew to beta byla 4.9. Wiec czule te skurczybyki...

@dżoasia cholercia..no bedziesz sie musiala matka szarpnac na te 600zl na dzieciaki.
Trzymam mocno. Niech ruszaja z kopyta.

Hej. No więc 1 genapeptyl wbity / wypity przez sadło me :p nastepne wizyty 09 i 16 /08/2018 . Co ja dzis odwalilam - szykuję się :bielizna , kiecka coby wygodnie , dokumenty i szuuu do samochodu. Odjechalismy kawalek , ja do m@£za " qurwa wracaj majtek nie ubrałam" no to wróciliśmy po majtki ;) co prawda i tak, za pare godzin je zdejmowałam :szok:
Hehe padlam jestes niemozliwa ;)
Jak tam dr G wrocil mu humor czy dalej jest sztywny jakby mu tyczke w dupe wlozyli ;)

reklama
Do góry