reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. No więc 1 genapeptyl wbity / wypity przez sadło me :p nastepne wizyty 09 i 16 /08/2018 . Co ja dzis odwalilam - szykuję się :bielizna , kiecka coby wygodnie , dokumenty i szuuu do samochodu. Odjechalismy kawalek , ja do m@£za " qurwa wracaj majtek nie ubrałam" no to wróciliśmy po majtki ;) co prawda i tak, za pare godzin je zdejmowałam :szok:
Uwielbiam Cię moja droga ❤❤❤

reklama
Dziewczyny. Ile sie ovitrelle uytrzymuje? Bo mialam podane 11 dni temu i na bobo tescie wyszedl taki mega mikro mikro cien (ze generalnie pewnie bardziej w mózgu go mam niz na tym tescie) Ale to czulosc ma duza wiec mysle ze to moze ten ovitrelle?
U mnie otrzymywał się z 14 dni ovitrelle piekna była krecha na wszystkich testach , a beta tylko 17 i spadła :( , ale nie u każdego utrzymuje się ten lek tak długo .... mam testy i mimo wszystko tez będę robic wcześniej , a beta najbardziej to potwierdzi :-) :) kiedy lecisz na potwierdzenie ?

mi 11 dnia wyszła właśnie taka blada i nie wiem czy to był skarbuś czy zastrzyk, ale 12 dnia wyszła taka sama tylko dłużej na nią czekałam - nie od razu tylko po 3 min się pojawiła - więc wywnioskowałam, że chyba zastrzyk, potem już nie robiłam sikańca tylko betę :) idź na betę będzie wszystko jasne! Trzymasz w napięciu strasznym :) powodzonka!

To ja chyba jeszcze poczekam z ta beta. Znajac zycie to zastrzyk.
Kiedys mi cien wyszedl po zastrzyku i jak zbadalam krew to beta byla 4.9. Wiec czule te skurczybyki...

@dżoasia cholercia..no bedziesz sie musiala matka szarpnac na te 600zl na dzieciaki.
Trzymam mocno. Niech ruszaja z kopyta.

Hej. No więc 1 genapeptyl wbity / wypity przez sadło me :p nastepne wizyty 09 i 16 /08/2018 . Co ja dzis odwalilam - szykuję się :bielizna , kiecka coby wygodnie , dokumenty i szuuu do samochodu. Odjechalismy kawalek , ja do m@£za " qurwa wracaj majtek nie ubrałam" no to wróciliśmy po majtki ;) co prawda i tak, za pare godzin je zdejmowałam :szok:
Hehe padlam jestes niemozliwa ;)
Jak tam dr G wrocil mu humor czy dalej jest sztywny jakby mu tyczke w dupe wlozyli ;)

reklama
Do góry