reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Haha no pewnie ze ze 100 ;P
Ja wiem ze malutki tylko chodzi mi o to ze przy takich malych wartosciach to tak czy siak sie nie odrozni kurczaka od ovitrelle bez powtorki za 2 dni i wzrostu ;)
Jak dam rade dzis po pracy skoczyc to skocze. Jak nie to jutro. Ty sie nie stresuj. :*
Szwf niech Ci da wychodne:laugh2: tylko nie mow po co bo bedzie krzyczal jak wczoraj:laugh2:

Wracam z urlopu i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Jak na zlosc przez calutki urlop nie ugryzl mnie ani jeden komar a teraz po powrocie w Polsce uchlaly mnie chyba z sto razy haha.

Dzis jade do doktora ustalic kiedy co i jak z transferem. Niestety glupio zrobilam, ze nie zdecydowalam sie przed urlopem na scratching bedac w 21dc. Obawialam sie, ze bedzie wszystko tak na styk, ze nie zdaze na transfer przy odpowiednim endo. Niestety jednak @ nadal nie ma, jestem w 44 dc, tak wiec mam teraz tylko nadzieje, ze doktor powie iz scratching mozliwy jutro jeszcze, no i ze @ nie pojawi sie do konca tygodnia. Wszystko zawsze na bakier.
Jak myslicie, w ogole mozna scratching w tak poznym dniu cyklu robic? Nie mam niestety innej opcji, bo znow nade mna wisi kwestia pracy a raczej poki ja jeszcze mam chcialam wszystko ogarnac.
Witamy :) Felia a ty jestes pewna ze @ przyjdzie? :D

Wracam z urlopu i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Jak na zlosc przez calutki urlop nie ugryzl mnie ani jeden komar a teraz po powrocie w Polsce uchlaly mnie chyba z sto razy haha.

Dzis jade do doktora ustalic kiedy co i jak z transferem. Niestety glupio zrobilam, ze nie zdecydowalam sie przed urlopem na scratching bedac w 21dc. Obawialam sie, ze bedzie wszystko tak na styk, ze nie zdaze na transfer przy odpowiednim endo. Niestety jednak @ nadal nie ma, jestem w 44 dc, tak wiec mam teraz tylko nadzieje, ze doktor powie iz scratching mozliwy jutro jeszcze, no i ze @ nie pojawi sie do konca tygodnia. Wszystko zawsze na bakier.
Jak myslicie, w ogole mozna scratching w tak poznym dniu cyklu robic? Nie mam niestety innej opcji, bo znow nade mna wisi kwestia pracy a raczej poki ja jeszcze mam chcialam wszystko ogarnac.

Felia, widze ze Ty tez sie zmagasz z dlugimi cyklami. Ja dzisiaj dzien 50 i cholerka oprocz pmsu, hormonow skaczacych na maxa to nic nie widac. I to mi troche komplikuje sytuacje z immuno leczeniem, znajac zycie dostane @ w Grecji [emoji33][emoji44]

Super kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
Podobno komary nie lubią naturalnego zapachu wanilii i kiedyś, w czasach przedprzemysłowych, używano olejku waniliowego jako odstraszacza (kiedyś byłam na średniowiecznym obozie z grupą rekonstrukcji historycznej i tam smarowali się i nie narzekali :)

@Koniczyna82 @Cassiah co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie? [emoji4]
Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac :( Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo :D Taka jestem bystra [emoji23]

Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min :)

Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka :( W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli :( Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...

Ide nadrabiac Waszs posty :)

Milego dnia wszystkim :*

IMG_20180730_123823_913.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_123823_913.jpg
    IMG_20180730_123823_913.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 453
To na bank nie otrivelle. Ktory masz dzien po transferze?

Ja bym poczekala do czw na bete.

dziś dopiero 7dpt 3 dniowego Kurczaka. Więc chyba poczekam. Na pewno do jutra. Ale widzisz jak te diablice poniżej kuszą ;P

Kurcia ja ci pisalam ze mi w tamtym miesiacu 8 dni po podaniu ovi juz nic nie wyszlo w krwi :D w zeromskim masz calodobowe, to chocby o polnocy ale jedz :D

A ja widzę cień, leć na bete

Kusicielki <3

Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac :( Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo :D Taka jestem bystra [emoji23]

Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min :)

Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka :( W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli :( Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...

Ide nadrabiac Waszs posty :)

Milego dnia wszystkim :*

Zobacz załącznik 883178

Piękny widok. Serce się raduje. Odpoczywaj. Wszystko musi być dobrze.

@Vorreiavereunbimbo O KTÓREJ WYNIKIIIIIIIIIIII

reklama
Do góry