reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ty to byś chciała od razu takiego kurczaczka z betą 100 pewnie? na razie jest malutki - daj mu podrosnąć i nas już nie torturuj tylko idź sprawdź betę!

i to jest piękne -że można spać pół dnia i całą noc później
Hehe pierwszy raz od miesiaca. Bo dla mnie jest masakra ta chec spania moj organizm jest od lat tak zaprogramowany ze wie ze jest jasno i nie zasypiam ;) a wczoraj bylo mi tak dobrze jak w koncu moglam sobie popoludniowa drzemeczke walnac ;)

Ty to byś chciała od razu takiego kurczaczka z betą 100 pewnie? na razie jest malutki - daj mu podrosnąć i nas już nie torturuj tylko idź sprawdź betę!
Haha no pewnie ze ze 100 ;P
Ja wiem ze malutki tylko chodzi mi o to ze przy takich malych wartosciach to tak czy siak sie nie odrozni kurczaka od ovitrelle bez powtorki za 2 dni i wzrostu ;)
Jak dam rade dzis po pracy skoczyc to skocze. Jak nie to jutro. Ty sie nie stresuj. :*

Hehe pierwszy raz od miesiaca. Bo dla mnie jest masakra ta chec spania moj organizm jest od lat tak zaprogramowany ze wie ze jest jasno i nie zasypiam ;) a wczoraj bylo mi tak dobrze jak w koncu moglam sobie popoludniowa drzemeczke walnac ;)
ja mam tak od początku ciąży - ostatnio pojechałam do mamy w gości, zanim się do niej zebraliśmy było południe wypiłam u niej herbatkę i zasnęłam na kanapie - obudziłam się po 3 godzinach i mąż mówi, że co to chyba jedziemy do domu - takie były odwiedziny :D

Wracam z urlopu i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Jak na zlosc przez calutki urlop nie ugryzl mnie ani jeden komar a teraz po powrocie w Polsce uchlaly mnie chyba z sto razy haha.

Dzis jade do doktora ustalic kiedy co i jak z transferem. Niestety glupio zrobilam, ze nie zdecydowalam sie przed urlopem na scratching bedac w 21dc. Obawialam sie, ze bedzie wszystko tak na styk, ze nie zdaze na transfer przy odpowiednim endo. Niestety jednak @ nadal nie ma, jestem w 44 dc, tak wiec mam teraz tylko nadzieje, ze doktor powie iz scratching mozliwy jutro jeszcze, no i ze @ nie pojawi sie do konca tygodnia. Wszystko zawsze na bakier.
Jak myslicie, w ogole mozna scratching w tak poznym dniu cyklu robic? Nie mam niestety innej opcji, bo znow nade mna wisi kwestia pracy a raczej poki ja jeszcze mam chcialam wszystko ogarnac.

Dziewczyny. Ile sie ovitrelle uytrzymuje? Bo mialam podane 11 dni temu i na bobo tescie wyszedl taki mega mikro mikro cien (ze generalnie pewnie bardziej w mózgu go mam niz na tym tescie) Ale to czulosc ma duza wiec mysle ze to moze ten ovitrelle?
To na bank nie otrivelle. Ktory masz dzien po transferze?

reklama
Do góry