Powodzenia
Dobrze,że jesteś na zwolnieniu, to jest jakaś szansa
Dobrego dnia i niech się wchłania co ma się wchłonąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny dzidziuś - już widać takiego bobaska a krwiaczkiem się nie przejmuj wchłonie się tylko trzeba odpoczywaćHej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo Taka jestem bystra [emoji23]
Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min
Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...
Ide nadrabiac Waszs posty
Milego dnia wszystkim :*
Zobacz załącznik 883178
Dziękuję! :* Ty w ogóle byłaś od początku tak pozytywnie nastawiona do tego mojego transferu. Strasznie to miłe. Na razie cieszę się ostrożnie,ale już sam fakt,że w końcu coś się zadziało daje mega pozytywnego kopa na przyszłość.Siedzę i ryczę jak głupia. Tak się cieszę. Gratulacje dla ciebie i męża.ło jejku.
no i znowu budujesz napięcie ja tam wierzę, że dziś już by kurczaczek pokazał że jest a że Ty uparta kwoczka to idź sobie jutrodziś dopiero 7dpt 3 dniowego Kurczaka. Więc chyba poczekam. Na pewno do jutra. Ale widzisz jak te diablice poniżej kuszą ;P
Kusicielki <3
Piękny widok. Serce się raduje. Odpoczywaj. Wszystko musi być dobrze.
@Vorreiavereunbimbo O KTÓREJ WYNIKIIIIIIIIIIII
Kochana moja :*no i znowu budujesz napięcie ja tam wierzę, że dziś już by kurczaczek pokazał że jest a że Ty uparta kwoczka to idź sobie jutro
Niestety tak, bo krotko przed urlopem bxlam na usg kontrolnym, endo mialo tylko ok 5 mm i lekarz nic nie mowil o jajeczkach. Raczej stwierdzil, ze po punkcji moga takie jaja byc z tak cienkim endo. Poza tym zbyt rzadko baraszkowalismy, aby cos zalapalo.Witamy Felia a ty jestes pewna ze @ przyjdzie?
Felia, widze ze Ty tez sie zmagasz z dlugimi cyklami. Ja dzisiaj dzien 50 i cholerka oprocz pmsu, hormonow skaczacych na maxa to nic nie widac. I to mi troche komplikuje sytuacje z immuno leczeniem, znajac zycie dostane @ w Grecji [emoji33][emoji44]
Myślałam o Tobie.Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo Taka jestem bystra [emoji23]
Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min
Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...
Ide nadrabiac Waszs posty
Milego dnia wszystkim :*
Zobacz załącznik 883178