Powodzenia
Dobrze,że jesteś na zwolnieniu, to jest jakaś szansa
Dobrego dnia i niech się wchłania co ma się wchłonąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny dzidziuś - już widać takiego bobaskaHej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowacCaly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo
Taka jestem bystra [emoji23]
Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min
Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczkaW dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli
Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...
Ide nadrabiac Waszs posty
Milego dnia wszystkim :*
Zobacz załącznik 883178
Dziękuję! :* Ty w ogóle byłaś od początku tak pozytywnie nastawiona do tego mojego transferu. Strasznie to miłe. Na razie cieszę się ostrożnie,ale już sam fakt,że w końcu coś się zadziało daje mega pozytywnego kopa na przyszłość.Siedzę i ryczę jak głupia. Tak się cieszę. Gratulacje dla ciebie i męża.ło jejku.
no i znowu budujesz napięciedziś dopiero 7dpt 3 dniowego Kurczaka. Więc chyba poczekam. Na pewno do jutra. Ale widzisz jak te diablice poniżej kuszą ;P
Kusicielki <3
Piękny widok. Serce się raduje. Odpoczywaj. Wszystko musi być dobrze.
@Vorreiavereunbimbo O KTÓREJ WYNIKIIIIIIIIIIII
Kochana moja :*no i znowu budujesz napięcieja tam wierzę, że dziś już by kurczaczek pokazał że jest a że Ty uparta kwoczka to idź sobie jutro
![]()
Niestety tak, bo krotko przed urlopem bxlam na usg kontrolnym, endo mialo tylko ok 5 mm i lekarz nic nie mowil o jajeczkach. Raczej stwierdzil, ze po punkcji moga takie jaja byc z tak cienkim endo. Poza tym zbyt rzadko baraszkowalismy, aby cos zalapalo.WitamyFelia a ty jestes pewna ze @ przyjdzie?
![]()
Felia, widze ze Ty tez sie zmagasz z dlugimi cyklami. Ja dzisiaj dzien 50 i cholerka oprocz pmsu, hormonow skaczacych na maxa to nic nie widac. I to mi troche komplikuje sytuacje z immuno leczeniem, znajac zycie dostane @ w Grecji [emoji33][emoji44]
Myślałam o Tobie.Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowacCaly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo
Taka jestem bystra [emoji23]
Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min
Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczkaW dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli
Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...
Ide nadrabiac Waszs posty
Milego dnia wszystkim :*
Zobacz załącznik 883178