reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to wspaniale wiesci bo mi tak lekarz przedstawil ze w sumie po te 1 nie ma co wracac! I dlatego sie tak przestraszylam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarze sobie , a życie sobie :). Przesyłam Ci bardzo dużo pozytywnej energii , i trzymam mocno kciuki !
Poza tym jeśli zarodek dotrwał do 5 doby to jest silny maluch i może jak najbardziej dać zdrową ciąże , a cyframi i literami nawet sobie głowy nie zaprzątaj;)

reklama
a ja tez ogladam czasem.chirurgow ale najlepszy jest haus ...gdyby taki był meza bym odrazu tam zawiozła...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej kochana, wybacz że zapomniałem o naszym wspaniałym dr. Gregor-ym Hous-ie[emoji6] [emoji3]
Hihi..Oddałbym mu się tak jak piszesz w całości[emoji87] [emoji57]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla lepszego humoru..
walka kota o ostatnią Asi kanapkę z szynką..
1510521907-10f250a37452a52b-aaaaaa.jpeg

1510521929-4837a5f7dbc32c93-aaaaaa.jpeg

1510521951-ec7cb3d886001d2c-aaaaaa.jpeg

1510521977-620e3d5ddf8ac096-aaaaaa.jpeg

ja sie zaglebiam w ksiazke! odplywam w inny swiat :) jutro z rana bede pracowac z hotelu to mam nadzieje ze szybko minie. Transfer o 13.40! [emoji33]

My mamy po 11-tej ale koło 8 kazali zadzwonić co z mrozaczkami[emoji6] [emoji3]

No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.

Załączniki

• received_1579932172045998~2.jpeg
    received_1579932172045998~2.jpeg
    50,9 KB · Wyświetleń: 129
jeszcze jedno pytanie przedtranasferowe! Czy tez Wam kazali miec pelen pecherz na transfer? Mi mowili aby wypic wode (wlasnie nie pamietam ile dokladnie) i skonczyc 45 minut przed i zero siku tak aby pecherz byl pelen.
Tez tak macie???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.
Ojejciu <3 cudo!! Gratulacje dla mamusi i tatusia :* zdróweczka dla dzieciaczków a Sebusiowi życzę, żeby jak najszybciej nadrobił "zaległości" :)

Do góry