reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bo jak ten pecherzyk się nie rozwinie to gdzieś musi być ciąża. Przecież beta 3000 z nikąd się nie wzięła. To akurat ja sobie tak tumacze.
No ale przecież sam pęcherzyk to też ciąża. Przy becie 3000 nie ma mowy o zarodku. Zarodek się pojawia przy becie 10.000
Może to być puste jajo

Dokładnie tak. Ja miałam pęcherzyk ciążowy bez zarodka, beta ponad 56 tys. Był po prostu pusty.
Twój pęcherzyk to ciąża. Tak jak napisała Devin - może puste jajo.
Aczkolwiek do chyba 8tc jest czas na pojawienie się zarodka więc trzeba czekać 😀

reklama
Dokładnie tak. Ja miałam pęcherzyk ciążowy bez zarodka, beta ponad 56 tys. Był po prostu pusty.
Twój pęcherzyk to ciąża. Tak jak napisała Devin - może puste jajo.
Aczkolwiek do chyba 8tc jest czas na pojawienie się zarodka więc trzeba czekać 😀
W 8 tc już musi być zarodek z sercem..
ale jak to ciąża naturalna, nie wiadomo kiedy była owulacja to może być ciąża młodsza.

W 8 tc już musi być zarodek z sercem..
ale jak to ciąża naturalna, nie wiadomo kiedy była owulacja to może być ciąża młodsza.
Mi przy pustym jaju (ciąża naturalna) lekarz powiedział, że do 8 tc trzeba czekać, że jest jakaś "szansa".
Także czas czas czas i jeszcze raz czas 😀

Mi przy pustym jaju (ciąża naturalna) lekarz powiedział, że do 8 tc trzeba czekać, że jest jakaś "szansa".
Także czas czas czas i jeszcze raz czas 😀
Chyba taki graniczny czas. Ja miałam poprzednio od 6 tc zarodek ale bez serduszka. Potem kontrola w 7tc i 8tc. Nie pojawiło się więc wywołanie poronienia☹️

Do góry