reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem po rozmowie z Dr Mrugaczem powiedział że histeroskopia i owszem ok ale w procesie in vitro nie ma znaczenia a obraz mojej macicy nie sugeruje by była potrzeba. Mam zrobić sobie miesiąc przerwy i starać się przytulać przez ten cykl jaknajwiecej a w drugim cyklu przystąpić do crio na naturalnym cyklu. No i Moje pytanie czy któreś się udało w ten sposób zajść??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji3] gratuluję wszystkim którym się udało [emoji8][emoji8] a za resztę mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji8] dawno się nie odzywałam ale cały czas czytam wszystko :) ja wczoraj dostałam @ i od jutra zaczynam brać estrofen. Poradzicie jak dobrze się przygotować do criotramsfer? 23.11 mam usg przed crio.

Doradzicie??

Kurczę tyle o tym Tsh i prolaktynie i progesteronie piszecie ze aż sama sprawdziłam wyniki wstecz i trochę sie zdziwiłam bo raz progesteron mam 40 a raz 11,tsh tez różnie rok temu 2,24 a teraz 1,96 ,znacie moze normy ?i czy to sie sprawdza w konkretnym dniu cyklu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pomyślałam że taki lekarz znalazłby jakieś leki które uleczylyby nasienie męża:( sama nie wiem co myśleć...
Nie należę do osób które tak łatwo się poddają ale in vitro więcej na pewno nie będzie bo z kasą kiepsko i mąż już nie chce więcej ivf zresztą ja też nie.. bardzo się zawiodłam na tej metodzie bo tyle nam naobiecywali i dupa :(

Kaczorku a ile razy robił twój mąż badanie nasienia? Bo mój tez miewa 0% , ma 3 takie badania na przestrzeni 2 lat. Ale ma tez 0,8%, 1,68% a nawet raz wiosną było 3,7%. Robił nie cześciej niż co 3 miesiące bo tyle czasu plemniki się odnawiają na nowe. To, ze raz twój M miał taki wynik nie znaczy, ze będzie miał zawsze.

Poza tym byliście u androloga/urologa? Robiliście usg jąder (może są żylaczki powrózka do zoperowania)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry