reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Skomentuje to tylko tak Boze widzisz i nie grzmisz. Katherina mnie zrozumie bo ma taka sama szefowa jak ja :)
Pozatym ok
Ale szefowa to wariatka ma satusfakcje se sobie pojezdzila po mnie bo jakiejs kuzwa pierdolonej obiegowki po zwolnieniu nie zrobilam w czwartek tylko przyszlam do pracy.
Kadry sie kuzwa tak bie przejely jak ona
A szkoda slow :)
Gosiu jeszcze troche wytrzymasz z ta su.o a zaraz nowa stymulacja i ciaza

reklama
Kochane wlasnie przyszedl mi olej lniany budwigowy wiem ze polecalyscie co niektore. To teraz poprosze o jakies instrukcje jak go zarzywac

W czwartek masz ??
W piątek o 11:00 czyli jeszcze muszę przeżyć 3 dni w pracy! To będą dluuuuuugie 3 dni :/[emoji14]dzisiaj ostatnia Twoja nocka bez kropencji :) brzmi prawie jak zielona noc[emoji14]huehuehue odbija mi idę napić się wina w celach zdrowotnych oczywiście ;) Wasze zdrowie! [emoji485][emoji485][emoji485]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

W piątek o 11:00 czyli jeszcze muszę przeżyć 3 dni w pracy! To będą dluuuuuugie 3 dni :/[emoji14]dzisiaj ostatnia Twoja nocka bez kropencji :) brzmi prawie jak zielona noc[emoji14]huehuehue odbija mi idę napić się wina w celach zdrowotnych oczywiście ;) Wasze zdrowie! [emoji485][emoji485][emoji485]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wytrzymałam w pracy to i Ty dasz radę . Zielona noc brzmi super i jeszcze Księżyc w pełni :)

Cześć Balątko, witamy! :) Rzeczywiście jesteś silną kobietką, bo nie dość, że wspierasz rodziców, to rozpoczynasz walkę o dzidziusia. Trzeba mieć nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie - zarówno u Ciebie jak i rodziców. Czy robiłaś jakieś dodatkowe badania? TSH masz w normie, itd?
Trzymam kciuki, pisz śmiało :)

Ślicznie dziękuje za odpowiedź. Tak miałam robione już mnóstwo różnych innych badań m.in: Estradiol III gen. 18,72, FSH 14,18, LH 7,19, Progesteron III gen. 0,558, Prolaktyna 25,66, TSH 2,77
I inne badania typu Androstendion itp. Zapomniałam dodać że dostałam jeszcze lek 1/2 tabletki raz dziennie Euthyrox N25

Ślicznie dziękuje za odpowiedź. Tak miałam robione już mnóstwo różnych innych badań m.in: Estradiol III gen. 18,72, FSH 14,18, LH 7,19, Progesteron III gen. 0,558, Prolaktyna 25,66, TSH 2,77
I inne badania typu Androstendion itp.
Witaj masz wysokie tsh
Czy mualas robione przeciwciala anty tg i anty tpo ?
Jesli nie proponuje zrobic
I na pewno udac sie do endokrynologa jak najszybciej zeby zaczac brac eutyrox na zbicie tsh przynajmniej do poziomu 1.5 a najlepiej 1 lub troszke ponizej 1 to jest najlepszy poziom na zajscie w ciaze

reklama
Do góry