reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ponawiam pytanie :)
Wlasnie przyszedl mi olej lniany budwigowy. Wiem ze niektire z was go polecaly juz teraz nie pamietam dokladnie co on poprawial ;)
Poprosze o propozycje jego spozywania czy wystarczy poprostu lyzka czy lepiej do czegos dodawac. Ewcia Kreatola jak sie nie myle to wlasnie go polecalyscie ;)

Kochanie, ja polecałam olej z czarnuszki :)
Jeśli masz: dla męża 2 razy dziennie łyżka stołowa.
O oleju lnianym budwigowym nie wiem nic ;)

reklama
Za nasze endometrium [emoji12][emoji39]
1479157695-ji511i.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiu ja olej lniany 2 lzyzeczki dziennie popijam woda,staram sie rano,a jak nie to możesz dodawać do sałatek,twarogu...
Mężusiem tez mecze tym olejem [emoji39]

Rozumiem co czujesz,u nas badanie z 2013 morfologia 2,04, i tak co roku coraz gorzej [emoji26] wyniki z sierpnia morfologia 0% plus liczne wady główki plus wstawki... u mężczyzn niestety tak jest ,ze łatwo zdiagnozować ale trudno wyleczyć [emoji20] my juz przeszliśmy leki,ziółka,dieta,cały czas sport,zero fajek czasami alko,jak miał 20 lat to popalał trawkę ???
No nie wiem co to u nas bedzie,tez jestem cała w strachu bo to dopiero początek tej naszej "przygody" a powiem szczerze ze na dluuuga jazdę mam za słaba psychikę... i nawet nie wiesz jak zazdroszczę córci [emoji6]

Dziekuje Bogu że ja mam :) lekarze uważają że jest cudem z tymi wynikami :)
Zresztą zanim zaszłam w ciaze byliśmy w Częstochowie pomodlić się o dziecko a dwa tygodnie później byłam w ciazy:) wiec ja też wierzę że to cud że ja mamy bo wcześniej staraliśmy się o nią ponad rok :)
a teraz już ponad 3 lata walczymy o drugie:(

Dziekuje Bogu że ja mam :) lekarze uważają że jest cudem z tymi wynikami :)
Zresztą zanim zaszłam w ciaze byliśmy w Częstochowie pomodlić się o dziecko a dwa tygodnie później byłam w ciazy:) wiec ja też wierzę że to cud że ja mamy bo wcześniej staraliśmy się o nią ponad rok :)
a teraz już ponad 3 lata walczymy o drugie:(
I córcia ma 4 lata prawie ale jest wspaniała...mądra wygadana :) i bardzo kocha ludzi ;) każdemu z rodziny po kilka lub kilkanaście razy dziennie mówi że go kocha i mówi że wszystkich kocha tak samo:)
Mój teść to nawet się śmiał że teściowa mu przez 30 lat małżeństwa nie wyznała tyle miłości co moja córka w jeden dzień wizyty u nich :)

Gosiu321 jeśli chodzi o olej lniany budwigowy to polecam zrobić pastę z białego sera chudego ja robię w proporcjach ok 20 dag sera, ok 6 łyżek oleju, mały ząbek czosnku, troszkę soli ja używam himalajską, troszkę pieprzu i coś zielonego szczypiorek lub zielona pietruszka. Pastę blenduje ok 3-5 minut.

I córcia ma 4 lata prawie ale jest wspaniała...mądra wygadana :) i bardzo kocha ludzi ;) każdemu z rodziny po kilka lub kilkanaście razy dziennie mówi że go kocha i mówi że wszystkich kocha tak samo:)
Mój teść to nawet się śmiał że teściowa mu przez 30 lat małżeństwa nie wyznała tyle miłości co moja córka w jeden dzień wizyty u nich :)

Taaaa ja z moja teściowa kilka razy jakiś kosciolek obchodzilam w Karkonoszach i narazie efektów brak,ale chyba trzeba bedzie do tej Częstochowy [emoji6]

Kupiłam dzisiaj mężowi witaminę E i Androvit plus.Co jeszcze dołączyć mu do tego zestawu żeby jego parametry się poprawily?
L karnityne witamine b complex wit d 4000 j cynk orzechy beazylijskie
Teraz dodatkowo kupilismy olej lniany budwigowy z apteki nie ze sklepu i pylek pszczeli. I zobaczymy na kazdego dziala co innego musicie pronowac suplementow i sprawdzac co 3 miesiace czy cis w wynikach sie poprawia

reklama
Do góry