Dzwoniła embriolog. Cudów nie było.
Kurczę Najki ja szczerze jeszcze liczyłam , ze bedą zarodeczki a przynajmniej jeden , przykro mi bardzo [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwoniła embriolog. Cudów nie było.
Dziewczyny prolutex bierze sie raz dziennie?
Zamiast lutinusa i prolutexu mozna cos innego? Bo nie znosze sie kluc, a ten prolutex ponoc boli.
A moj internet wiesza sie... ach...
To jasne ze usg nie zapobiegnie nieszczesciu. Moze je ewentualnie wychaczyc.Ja tez myslalam ze przez ciaze to sa 3-4 usg a ze ona chciala robic to widocznie miala taka potrzebe. A ze nic nie zaszkodzilo mojemu dziecku to mi to nie przeszkadza. Pewnie gdyby pojawily sie jakies powiklania to bylabym wsciekla.
Iga a Ty teraz na macierzynskim?
Kiedy byłam w ciąży naturalnej to do siódmego miesiąca miałam tylko dwa razy usg , a potem ten przeklęty wypadek , wiec pewnie byłoby jeszcze przed porodem może jedno .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom