reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A moj internet wiesza sie... ach...

To jasne ze usg nie zapobiegnie nieszczesciu. Moze je ewentualnie wychaczyc.Ja tez myslalam ze przez ciaze to sa 3-4 usg a ze ona chciala robic to widocznie miala taka potrzebe. A ze nic nie zaszkodzilo mojemu dziecku to mi to nie przeszkadza. Pewnie gdyby pojawily sie jakies powiklania to bylabym wsciekla.

Kiedy byłam w ciąży naturalnej to do siódmego miesiąca miałam tylko dwa razy usg , a potem ten przeklęty wypadek , wiec pewnie byłoby jeszcze przed porodem może jedno .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny. Wiedziałam, że niczym mnie już nie zaskoczą. Czekam jeszcze na tel lekarza.
A z tym przeniesieniem to też muszę wziąć pod uwagę względy logistyczne. Jeździć przez pół Polski, gdy ciężko o wolne w pracy może nie być łatwe. Na dniach spokojnie to przetrawimy z mężem.

Do góry