Ew, bo to tsk jest. Gdybym nie podchodzila do transferu tylko "normalnie" z mężem podała sobie zarodek tam gdzie trzeba to teraz byłabym w pracy, z niewiedza o jego istnieniu. I żaden ból piersi czy też jego brak, czy kłócie w jajniku, boku, podbrzuszu głowy by mi nie zwróciły. A tak jak człowiek wie, że to małe życie w sobie nosi to wyczulony na wzystko jest. Nawet ze świadomością, że niczego spodziewać się nie można i żadne objawy o niczym na tym etapie nie świadczą, to i tak się w ciało wsluchuje
reklama
iga2421
Fanka BB :)
A naturalnie sie staracie? Czy macie mrozaczki?
Jednego mrozaka mamy a naturalnie to staramy sie od 6 lat ale przy nasieniu mojego M (0,03mln) to raczej niemozliwe wiec nie robie sobie nadziei.
Ilka ale to ani w jedną ani w druga stronę o niczym nie świadczy. Ja się niczym nie martwię i Ty też daj sobie z tym spokój.West a ja znowu martwię sie , ze wogole nie czuje bólu w podbrzuszu i weź tu bądź mądry , ale grzecznie czekam może jeszcze coś zakuje [emoji6] piersi mniej już bolą .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luteine bierzesz ?
Ilka ale to ani w jedną ani w druga stronę o niczym nie świadczy. Ja się niczym nie martwię i Ty też daj sobie z tym spokój.
Luteine bierzesz ?
Tak mam 3 x2 (100) i podjęzykowa 3x2 ,
Wiem , ze to o niczym nie świadczy staram sie nie myślec , ale czasami samo w łepetynę wchodzi . Chociaż dopiero dzisiaj zaczęłam myślec tak na dobra sprawę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
U nas to samo, z tym ze u nas nigdy nic nie dotrwalo do zamrozeniaJednego mrozaka mamy a naturalnie to staramy sie od 6 lat ale przy nasieniu mojego M (0,03mln) to raczej niemozliwe wiec nie robie sobie nadziei.
iga2421
U nas to samo, z tym ze u nas nigdy nic nie dotrwalo do zamrozenia
A chcieli wam mrozic w 5 dobie? Nam zamrozili w 3.
Falka302
No dokladnie tak jak mowicie. Wsluchujemy sie w swoje cialo, w najmniejsza zmiane czy to juz TO. Czy to juz objawy zycia ktore chce z nami zostac. Naiwne to ale dajace nadzieje, wiara czyni cuda Gdybysmy pracowały nie zwrocilybysmy na to uwagi, gdyby wszystko bylo naturalnie pewnie jak zwykle jezdzilybysmy na rowerach,bralybysmy ulubione gorace kapiele, skakaly i biegaly na silowni itp i pewnie nic by sie nie stalo i ciąża by sie utrzymala. Teraz chuchamy, dmuchamy, na sile odpoczywamy i szukamy objawów a caly czas nic nie wiadomo czy wogole sie uda... Ehh losie...
Ewunka a Ty gdzie sie podzialas? Zaczelas juz stymulacje?
No nic zeby tyle nie myslec biore sie za pieczenie ciasta i moze zamienie wystrój na szafy ma letnie ciuchy w koncu )
Ewunka a Ty gdzie sie podzialas? Zaczelas juz stymulacje?
No nic zeby tyle nie myslec biore sie za pieczenie ciasta i moze zamienie wystrój na szafy ma letnie ciuchy w koncu )
annemarie
Laski-
endo ma 12 mm,wszystko wyglada TOP
moj M. jak to powiedzial"stanal na wysokosci zadania" i wraca juz do domu.
Strawbelko,mysle ze powinnas teraz dbac o ciaze a nie zastanawiac sie nad forma podawania leku
Prolutex jest gesty i dlatego troche nieprzyjemny w uzyciu,ja robilam go zawsze powoli i bylo mi wszystko jedno,boli czy nie wazne po co to robilam
O wiele lepiej sie wchlania,nie przechodzi przez watroba,tylko od razu do krwiobiegu.
Bralam 1 dziennie,zastepuje do 8 dowcipnych globulek.
endo ma 12 mm,wszystko wyglada TOP
moj M. jak to powiedzial"stanal na wysokosci zadania" i wraca juz do domu.
Strawbelko,mysle ze powinnas teraz dbac o ciaze a nie zastanawiac sie nad forma podawania leku
Prolutex jest gesty i dlatego troche nieprzyjemny w uzyciu,ja robilam go zawsze powoli i bylo mi wszystko jedno,boli czy nie wazne po co to robilam
O wiele lepiej sie wchlania,nie przechodzi przez watroba,tylko od razu do krwiobiegu.
Bralam 1 dziennie,zastepuje do 8 dowcipnych globulek.
reklama
annemarie
No siostra ! Endometrium jak ta lala
no i pewno do wtorku bedzie z 18 mialo,az strach sie bac
Podziel się: