reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ew, bo to tsk jest. Gdybym nie podchodzila do transferu tylko "normalnie" z mężem podała sobie zarodek tam gdzie trzeba :) to teraz byłabym w pracy, z niewiedza o jego istnieniu. I żaden ból piersi czy też jego brak, czy kłócie w jajniku, boku, podbrzuszu głowy by mi nie zwróciły. A tak jak człowiek wie, że to małe życie w sobie nosi to wyczulony na wzystko jest. Nawet ze świadomością, że niczego spodziewać się nie można i żadne objawy o niczym na tym etapie nie świadczą, to i tak się w ciało wsluchuje:)

reklama
West a ja znowu martwię sie , ze wogole nie czuje bólu w podbrzuszu i weź tu bądź mądry , ale grzecznie czekam może jeszcze coś zakuje [emoji6] piersi mniej już bolą .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ilka ale to ani w jedną ani w druga stronę o niczym nie świadczy. Ja się niczym nie martwię i Ty też daj sobie z tym spokój. :)

Luteine bierzesz ?

Ilka ale to ani w jedną ani w druga stronę o niczym nie świadczy. Ja się niczym nie martwię i Ty też daj sobie z tym spokój. :)

Luteine bierzesz ?

Tak mam 3 x2 (100) i podjęzykowa 3x2 ,
Wiem , ze to o niczym nie świadczy staram sie nie myślec , ale czasami samo w łepetynę wchodzi . Chociaż dopiero dzisiaj zaczęłam myślec tak na dobra sprawę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dokladnie tak jak mowicie. Wsluchujemy sie w swoje cialo, w najmniejsza zmiane czy to juz TO. Czy to juz objawy zycia ktore chce z nami zostac. Naiwne to ale dajace nadzieje, wiara czyni cuda :) Gdybysmy pracowały nie zwrocilybysmy na to uwagi, gdyby wszystko bylo naturalnie pewnie jak zwykle jezdzilybysmy na rowerach,bralybysmy ulubione gorace kapiele, skakaly i biegaly na silowni itp i pewnie nic by sie nie stalo i ciąża by sie utrzymala. Teraz chuchamy, dmuchamy, na sile odpoczywamy i szukamy objawów a caly czas nic nie wiadomo czy wogole sie uda... Ehh losie...
Ewunka a Ty gdzie sie podzialas? Zaczelas juz stymulacje?
No nic zeby tyle nie myslec biore sie za pieczenie ciasta i moze zamienie wystrój na szafy ma letnie ciuchy w koncu :))

Laski-

endo ma 12 mm,wszystko wyglada TOP ;)

moj M. jak to powiedzial"stanal na wysokosci zadania" i wraca juz do domu.
Strawbelko,mysle ze powinnas teraz dbac o ciaze a nie zastanawiac sie nad forma podawania leku;)

Prolutex jest gesty i dlatego troche nieprzyjemny w uzyciu,ja robilam go zawsze powoli i bylo mi wszystko jedno,boli czy nie wazne po co to robilam:)
O wiele lepiej sie wchlania,nie przechodzi przez watroba,tylko od razu do krwiobiegu.
Bralam 1 dziennie,zastepuje do 8 dowcipnych globulek.

reklama
Do góry