reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja bym polecila novum w warszawie ale wiadomo ze kazda pliszka swoje gniazdo chwali.A ile mieliście juz podejść?
To nasze pierwsze w niemczech ale to gdzie mieszkam okolice bonn jest bardzo mało takich klinik lekarzy więcej jest w większych miastach. Dlatego wolałabym juz dojeżdżać do polski :happy2:

reklama
Ew, bo się starzeje chyba. Tak mi się spać chciało. Jak nigdy.

Ilka nie ma sensu mierzenie, jeśli nie robiłaś tego wcześniej. Nue będziesz miała punktu odniesienia. I mnie tylko brzuch daje znać o sobie. I nie wróżę nic dobrego z tego. Zaraz mam termin @. Piersi jak je "pomacam " to boki pod pachami bolą.

Najki wiem jak się teraz czujesz. Zupełnie jak ja po porażce. Tez chciałam tj i teraz znać odpowiedz. Kochana mam nadzieje, że otrzymasz odpowiedź, która Cię usatysfakcjonuje. Uspokoisz się i dpojrzaszysz na wszystko swierzym okiem.
Nie mieliście ICSI? :o No to u mnie też by nic nie zapłodniły. U mnie twierdzili, że w naturę przy ivf sie nie wierzy, bo ona nie działa.
O co post to już lepsze podejście :* tak trzymaj. I moni

Ann jak mogłoby być inaczej?

Aniko to leniuchuj. :* A zbierasz juz coś dla malucha? ? ;)

Westi mnie właśnie boki pod pachami bolą. Wcześniej mnie bolały jak na @ a teraz właśnie tak :)
hehe za dużo myslałaś nad tytułem bajek i dlatego poszłaś wcześniej spać :D Wiesz czasmi to jest męczące :D

Aaa :) ale to przez Was. Pisalyscie o tych piersiach, że macac zaczęłam ;) może za mocno naciskałam o dlatego :)
Losie. Żadnych objawów ciążowych o tsk teraz nie bedzie. Za wcześnie. A moje dolegliwości będą inne niż wasze;) wywołane lekami, nastrojem, budowa. Np szyjka mi uciekła :)

Aaa :) ale to przez Was. Pisalyscie o tych piersiach, że macac zaczęłam ;) może za mocno naciskałam o dlatego :)
Losie. Żadnych objawów ciążowych o tsk teraz nie bedzie. Za wcześnie. A moje dolegliwości będą inne niż wasze;) wywołane lekami, nastrojem, budowa. Np szyjka mi uciekła :)
Moje też lekami :p ja wiem, że za wcześnie nawet już w ciało się nie wsłuchuje :) Przyjdzie czas to i dolegliwości będą :)

Westi Ty sie nie martw, ja zadnych dolegliwosci nie mialam, 2 dni przeryczalam ze sie nie udalo. A tu prosze niespodzianka;)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Westi Ty sie nie martw, ja zadnych dolegliwosci nie mialam, 2 dni przeryczalam ze sie nie udalo. A tu prosze niespodzianka;)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Strawbelko ja się niczym nie martwię. Źle to może zabrzmiało. :) Ja wiem, że objawów to ja się teraz na sniezyce mogę dopatrywac? Za oknem :) ale nie dziś, no słońce grzeje ;)
Luzik. Ja świadoma tego wszystkiego jestem. I... o dziwo mega spokojna. ;)
A jak u Ciebie?
Prolutex nie boli. Nie aż tak :) ja tam go lubiłam. Szczególnie jak mi mąż kiedyś, przy pozbywania się pęcherza powietrza, strzelił na spodnie tym. Klei się dziadostwo. Jak kg cukru rozrobiony w łyżce wody :D

Ew, bo się starzeje chyba. Tak mi się spać chciało. Jak nigdy.

Ilka nie ma sensu mierzenie, jeśli nie robiłaś tego wcześniej. Nue będziesz miała punktu odniesienia. I mnie tylko brzuch daje znać o sobie. I nie wróżę nic dobrego z tego. Zaraz mam termin @. Piersi jak je "pomacam " to boki pod pachami bolą.

Najki wiem jak się teraz czujesz. Zupełnie jak ja po porażce. Tez chciałam tj i teraz znać odpowiedz. Kochana mam nadzieje, że otrzymasz odpowiedź, która Cię usatysfakcjonuje. Uspokoisz się i dpojrzaszysz na wszystko swierzym okiem.
Nie mieliście ICSI? :o No to u mnie też by nic nie zapłodniły. U mnie twierdzili, że w naturę przy ivf sie nie wierzy, bo ona nie działa.
O co post to już lepsze podejście :* tak trzymaj. I moni

Ann jak mogłoby być inaczej?

Aniko to leniuchuj. :* A zbierasz juz coś dla malucha? ? ;)

West a ja znowu martwię sie , ze wogole nie czuje bólu w podbrzuszu i weź tu bądź mądry , ale grzecznie czekam może jeszcze coś zakuje [emoji6] piersi mniej już bolą .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nasze pierwsze w niemczech ale to gdzie mieszkam okolice bonn jest bardzo mało takich klinik lekarzy więcej jest w większych miastach. Dlatego wolałabym juz dojeżdżać do polski :happy2:

Ja jestem zadowolona z novum.Fajne maja podejscie. I mozna sie umowic do wlasciciela na wizyte tylko raczej drozej jest ale to dobry specjalista. No i Hess jak sie przeniosla do novum to zaszla naturalnie w ciaze- to bylo wydarzenie! Tak wiec dobre fluidy tam pluna;) Ale moze ktos jeszcze sie wypowie o jakiejs innej klinice.

Do góry