Doktor mówiła przed pierwszym usg że pewnie blizniaki.To jus pewnie jest na co popatrzeć na usg
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doktor mówiła przed pierwszym usg że pewnie blizniaki.To jus pewnie jest na co popatrzeć na usg
Przykro mi, mam nadzieję, że chociaż bez szpitala się udaZ 2022 roku procedura. Teraz zaszłam w naturalną ciążę ale niestety puste jajo czekam na poronienie.
Mam nadzieje bo chcemy z mężem od stycznia ruszyć z nową procedurą przy dofinansowaniu. Jednak jak skończy się zabiegiem będziemy zmuszeni odczekać 2 lub 3 miesiącePrzykro mi, mam nadzieję, że chociaż bez szpitala się uda
A do kiedy możesz czekać?Mam nadzieje bo chcemy z mężem od stycznia ruszyć z nową procedurą przy dofinansowaniu. Jednak jak skończy się zabiegiem będziemy zmuszeni odczekać 2 lub 3 miesiące
Też o tym pomyślałam. I jak było ?Doktor mówiła lrzedpierwszym usg że pewnie blizniaki.
Tak faktycznie domyśliłam się dopiero po czasie heheTo chyba nie z tego roku, bo 5, 8 i 10 grudnia to jeszcze nie było
Pojedyńcza ciąża. Mam córeczkę która obecnie kończy 15 miesięcyTeż o tym pomyślałam. I jak było ?
Do poniedziałkuA do kiedy możesz czekać?
To trzymam mocno kciuki, żeby ruszyło!Do poniedziałku