reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jutro też się będzie sporo dziać J

KWIECIEŃ

26: Nova-2016 - betowanie
26: rybka14 - betowanie
26: westaice - criotransfer
26: Falka302 – criotransfer

27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek – punkcja

27: butterfly1331 – podgląd w czasie stymulacji
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze

29: Annemrie – punkcja dawczyni J

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
¾: Annemarie - transfer :):)

4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 - betowanie
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia :)

reklama
Dziewczyny no bez przesady:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

chodzi tylko i wylacznie o substancje chemiczne ktore moglyby przez skore dostac sie do krwiobiegu.Ale,zanim mialy by one zaszkodzi ,to musialybyscie litry farby i lakierow na siebie wylac.
nawet sie lekarza nie pytaj bo padnie ze smiechu.:-D

Nawet nie zamierzałam pytać☺
Też znalazłam tę informację o nie myciu siebie i włosów. O gumach do żucia piszą na stronach klinik.
To co mam zrobić z tym farbowaniem włosów- iść czy nie?

Hej hej! A ja też jestem psiara :)

Oto Johny (l.5) i Tasza (l.9)

Johny jest z nami od małego, a Taszę rok temu wzięliśmy ze schroniska.

11997274_848544798549191_841523533_n.jpg

Załączniki

• 11997274_848544798549191_841523533_n.jpg
    11997274_848544798549191_841523533_n.jpg
    108,8 KB · Wyświetleń: 452
Nawet nie zamierzałam pytać☺
Też znalazłam tę informację o nie myciu siebie i włosów. O gumach do żucia piszą na stronach klinik.
To co mam zrobić z tym farbowaniem włosów- iść czy nie?

kiedy masz punkcje? :)

przypomnial mi sie tekst...kto to napisal....o mezu ktory chca sie zapytac czy beda jakies akcje wieczorem...pytal: to mam sie myc" ? padlam ze smiechu...najki,moniusia???

Ja nic nie wiem, jak widać ☺Pezesądna nie jestem i chciałabym jednak mieć czyste zęby☺

Nie przejmuj sie :) w internecie znajdziesz wszystko,a prawda jest taka,ze powinno sie dbac o swoj dobry humor i robic to dzieki czemu jestes rozluzniona i czujesz ,ze to dobrze na ciebie wplywa.Bardziej sobie w ten sposob pomozesz,jestesmy zbyt rygorystyczne dla siebie samych...zrob sobie fajna fryzurke jak bedziesz w ciazy ,to z kolorkami moze byc roznie.Hormony blokuja wiele rzeczy i czesto nie przyjmuje sie farba.
Ja tez jutro farbuje wlosy:):):)

reklama
Do góry