reklama
Mgs82
Zaangażowana w BB
Tez nie umiałam ale juz do tego doszłam bierzesz pod postem wyślij plik i wybierasz zdjęcie.
Poprawiłas mi humor hahahaJa już po wizycie. Chyba wszystko idzie dobrze. Progesteron niski, estradiol wysoki. Wyhodowałam ok.12 jajek, największe mają po 14 mm. Zastrzyki jeszcze przez dwa dni, wizyta i badania hormonów w środę, punkcja w piątek lub w sobotę. Umowa pidpisana :-) Brzuch spuchnięty od jajek, ale podobno to normalne.
A teraz zabawny akcent :-) Na wynikach badań były podane normy i tak głupio zażartowałam do męża: "Zobacz, wg tych norm jestem w pierwszym trymestrze ciąży, brzuch to potwierdza". Nie przyszło mi do głowy, że mój mąż to weźmie na poważnie. Gdy lekarz kazał mi się przygotować do USG, mój mąż mu powiedział, że ja chyba jestem w ciąży,bo ten wynik taki wysoki, w dodatku ten bolący brzuch :-) Lekarz musiał nas wziąć za półgłówków... Śmiałam się potem, że w środę lekarz mi zasugeruje żebym się zastanowiła czy na pewno chcę nasienie od męża o małym rozumku :-)
annemarie
Fanka BB :)
To dobrze, jesli bedzie inna to będziesz miała cudowną niespodziankę.
A ja dostaje wlasnie okresu, nie wiem jak to możliwe ze na progesteronie i to przed terminem miesiączki nawet. Zawsze tak mam.
Megi ,ja mialam tak samo******rozumiesz juz dlaczego nie musze testowac?
annemarie
18-20 mmdziewczyny, przy jakim rozmiarze pecherzyka podaje sie pregnyl?
annemarie
Uwielbiam wszystkie kudlacze
Megi :*
Westi- Toska kiedys byla mala,zdjecia z hodowli.For You only
koralik83
Dziękuję :* ten środkowy to moj osobisty i prywatny małżonekGdyby sie z moimi spotkaly,to by dopiero wiory lecialyale sa piekne,takie dostojne,a ten trzeci "piesio" po srodku???
reklama
annemarie
Ann ona jest cudna :* mały niedzwiadek.
Byla mala na zdjeciu ma 7 tyg.
Podziel się: